Kto potrafi wystroić TFSI?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, Borys, VIP
Kto potrafi wystroić TFSI?
Witam,
Niedługo będę się przymierzał do strojenia swojego GTi.
Wszyscy chwalą CompSport, ale może jest ktoś w Warszawie lub okolicach?
Jakieś sugestie??
pozdrawiam
Niedługo będę się przymierzał do strojenia swojego GTi.
Wszyscy chwalą CompSport, ale może jest ktoś w Warszawie lub okolicach?
Jakieś sugestie??
pozdrawiam
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
to ze robia 300 po zamianie paru rzeczy to akurat zadana filozofia ... popatrz na wykres Dynosoftu zmienili ic , wydech , i turbo podpieli z s3 wyszlo chyba z 308km , a jakiegos wieloletniego doswiadczenia z benzynami nie maja ,a tez sobie radza . Zreszta jak wiele innychptaku pisze:A3-CLUB, Seatracing i wiele innych forów poleca tą firmę. Nie słyszałem jeszcze ani jednej złej opinii na temat tej firmy. Dla przykładu po kilku modyfikacjach z najprostszego 2.0tfsi potrafią wyciągnąć ponad 300KM.
WWW.DIGITUN.PL
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
Z tymże że Dynosoft dopiero zaczyna się bawić z silnikami turbo benzynowymi bo głównie są znani z TDI, natomiast COMPSPORT już od jakiegoś czasu robi turbo benzyny.
MY 2017| MK 7.5 .:R | Variant | DSG| Indium Grey
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
od roku dłubiemy 1.8t, od tego roku robimy TFSI i grubsze mody w obu wydaniach doładowanych silników benzynowych grupy VAGptaku pisze:Z tymże że Dynosoft dopiero zaczyna się bawić z silnikami turbo benzynowymi bo głównie są znani z TDI, natomiast COMPSPORT już od jakiegoś czasu robi turbo benzyny.
www.vagtune.pl tel. 502730289
z kazdym dniem mam wieksza ochote na przesiadke na taki motor ;] czy silniki 1.8tfsi sa rownie podatne na mody ??guluwroc pisze:Moje Tfsi:
a szkoda, bardzo przyjemnie czyta sie aktualne projekty, relacje z wynikow prac np w formie fotoblogu. mam nadzieje ze niebawem sie pojawiaguluwroc pisze:P.s na aktualizacje nie mamy czasu na stronce
pzdr
vw > all