bez kitu hehe lub dalej uderzaj w (h)opladoggie pisze:Maxiorek, za tę kasę szukałbym raczej czegoś zaczynającego się na F..
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
bez kitu hehe lub dalej uderzaj w (h)opladoggie pisze:Maxiorek, za tę kasę szukałbym raczej czegoś zaczynającego się na F..
lub wyprodukowanego w F ....doggie pisze:Maxiorek, za tę kasę szukałbym raczej czegoś zaczynającego się na F..
a syn musi koniecznie siedzieć za kierowcą? Nie może za pasażeremapsikus pisze: (2+1, syn 5 lat).
Koniecznie nie, ale ponoć to lepiej i bezpieczniej. Poprzymierzałem się, i nie jest najgorzej. Za przednim fotelem dla "moich" ustawień, bez problemu jestem w stanie usiąść i nie ma wielkiego dyskomfortu. Oczywiście ciężko powiedzieć jak to będzie w trasie wyglądać.doggie pisze:Maxiorek, za 4 tyś chcesz kupić dobre Mk4?na dobrą dwójkę to często za mało
a syn musi koniecznie siedzieć za kierowcą? Nie może za pasażeremprzy twoim wzroście za tobą praktycznie miejsca jest zero w Mk4 choć dla 5-latka starczy
to już osobny dział, szukaj w STYLE heheapsikus pisze:Pytanie dodatkowe: jeśli ktoś wozi dziecko Borą, jakie macie foteliki? Chodzi mi o markę, model, itp?
Dobrze by miał isofix. Całkiem niezły wynalazek, który znacząco poprawia stabilność mocowania fotelika. Ja mam Bebe Confort Isofixapsikus pisze:Pytanie dodatkowe: jeśli ktoś wozi dziecko Borą, jakie macie foteliki? Chodzi mi o markę, model, itp?
Ponoć tak. Ale powiem Ci tak - miałem Golfa IV, więc technicznie to to samo co i Bora, więc miejsca tyle samo. I było za ciasno z tyłu, mimo, że mam 180 cm wzrostu. Obecnie jeżdżę Fabią, gdzie na tylnych siedzeniach jest na nogi na pewno nie mniej miejsca, a nie wiem, czy nie więcej i swoją małą, która ma nieco ponad rok, wożę po stronie pasażera. Owszem, mieści się i za kierowcą, ale jest tam ciasno.apsikus pisze:Koniecznie nie, ale ponoć to lepiej i bezpieczniej
Co to znaczy "było ciasno"? Jak miałeś ustawiony fotel?herbu pisze: Ponoć tak. Ale powiem Ci tak - miałem Golfa IV, więc technicznie to to samo co i Bora, więc miejsca tyle samo. I było za ciasno z tyłu, mimo, że mam 180 cm wzrostu.
Na poważnie próbujesz mi powiedzieć, że Fabia jest większa od Bory? Jeździłem Fabia kursową (zdaje się hatchback), fotel maksymalnie cofnięty, i tam dopiero nikt by za mną nie usiadł. Przy Fabii Bora z tyłu jest luksusowa.herbu pisze: Obecnie jeżdżę Fabią, gdzie na tylnych siedzeniach jest na nogi na pewno nie mniej miejsca, a nie wiem, czy nie więcej i swoją małą, która ma nieco ponad rok, wożę po stronie pasażera. Owszem, mieści się i za kierowcą, ale jest tam ciasno.
Fotel miałem ustawiony normalnie, pod siebie - czyli pod te 180 cm. Ciasno było tylko na kolana - gdy wsiadłem do tyłu, to kolanami dotykałem oparcia fotela kierowcy.apsikus pisze:Co to znaczy "było ciasno"? Jak miałeś ustawiony fotel?
Większa na pewno nie jest, ale po moich doświadczeniach mogę powiedzieć, że ma bardzo porównywalną ilość miejsca na nogi dla pasażerów tylnej kanapy, a nawet wydaje mi się, że na nogi mam ciut więcej miejsca niż w Golfie, przy tych samych ustawieniach. Oczywiście na szerokość Golf miał nad Fabią przewagę.apsikus pisze:Na poważnie próbujesz mi powiedzieć, że Fabia jest większa od Bory?
herbu pisze: ma bardzo porównywalną ilość miejsca na nogi dla pasażerów tylnej kanapy,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości