Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię /czytaj 1 post/
Witam,
proszę o informacje o przebiegu i wizytach serwisowych (ewentualny dzwon). VIN WVWZZZ1JZ2D099845
Pozdrawiam,
macieej
proszę o informacje o przebiegu i wizytach serwisowych (ewentualny dzwon). VIN WVWZZZ1JZ2D099845
Pozdrawiam,
macieej
* Variant .:R | http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=567604" onclick="window.open(this.href);return false;
* Lupo | http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=567681" onclick="window.open(this.href);return false;
* Lupo | http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=567681" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam,
Przeglądam forum od kliku lat, w końcu się zarejestrowałem, potrzebuję pomocy. Zmieniam obecnie mk4 1.4 16v hatchback na mk4 kombi+tdi, potrzebuje sprawdzenia historii serwisowej dla dwóch wypatrzonych aut.
nr VIN:
WVWZZZ1JZ3W618879
WVWZZZ1JZ2W462767
Z góry dziękuje i pozdrawiam,
Adrian
Przeglądam forum od kliku lat, w końcu się zarejestrowałem, potrzebuję pomocy. Zmieniam obecnie mk4 1.4 16v hatchback na mk4 kombi+tdi, potrzebuje sprawdzenia historii serwisowej dla dwóch wypatrzonych aut.
nr VIN:
WVWZZZ1JZ3W618879
WVWZZZ1JZ2W462767
Z góry dziękuje i pozdrawiam,
Adrian
Re: Nie daj się oszukać, sprawdź VIN i historię /czytaj 1 po
Proszę o rozkodowanie VIN-u WVWZZZ1KZ4B087720
Z góry dziękuje i pozdrawiam!
Z góry dziękuje i pozdrawiam!
Witam
Jeśli ktoś może to byłbym wdzięczny o sprawdzenie numeru VIN: WVWZZZ1KZ5W520414
Goś mówi, ze pochodzenie polskie, na szybko sprawdziłem w sieci pochodzenie (bo tylko tyle mogłem), że Niemcy.
Z góry dzięki za pomoc.
Jeśli ktoś może to byłbym wdzięczny o sprawdzenie numeru VIN: WVWZZZ1KZ5W520414
Goś mówi, ze pochodzenie polskie, na szybko sprawdziłem w sieci pochodzenie (bo tylko tyle mogłem), że Niemcy.
Z góry dzięki za pomoc.
Witam bardzo bym prosil o sprawdzenie tzn rozkodowanie numer vin WVWZZZ1JZ3W584132
Z gory wielkie dzieki )
Z gory wielkie dzieki )
- Wujek_Muce
- Nowicjusz
Witam,
Również prosiłbym o rozkodowanie VIN: WVWZZZ1JZWW101432
Z góry dziękuję za pomoc ;]
Również prosiłbym o rozkodowanie VIN: WVWZZZ1JZWW101432
Z góry dziękuję za pomoc ;]
"Pokój jest rzeczą cenną i pożądaną. Nasza generacja, skrwawiona w wojnach, na pewno na pokój zasługuje. Ale pokój, jak prawie wszystkie sprawy tego świata ma swoją cenę, wysoką, ale wymierną. My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenną. Tą rzeczą jest honor." J. B.
Witam,
czy da się po nr Vin sprawdzić także nr silnika jaki włożono ? Mam problem z rozrządem, jedna z rolek się różni...
WVWZZZ1JZWW042895
czy da się po nr Vin sprawdzić także nr silnika jaki włożono ? Mam problem z rozrządem, jedna z rolek się różni...
WVWZZZ1JZWW042895
-
- Nowicjusz
witam, czy może ktoś mi pomóc mianowicie zamierzam kupić auto vw bardzo ładne zadbane, ale jakiś ten przebieg taki niski oto jego nr vin WVWZZZ7MZ5V032792
Potrzebuję pilnie rozkodować nr vin z tourana brata
WVGZZZ1TZ4W072787
Z gory dziękuje
WVGZZZ1TZ4W072787
Z gory dziękuje
welcome to my world -> viewtopic.php?f=88&t=360438" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam
bardzo proszę o rozkodowanie nr VIN WVWZZZ1JZXW471363
Dziękuję i pozdrawiam
bardzo proszę o rozkodowanie nr VIN WVWZZZ1JZXW471363
Dziękuję i pozdrawiam
Witam.
Bardzo bym prosił o sprawdzenie przebiegu auta i ewentualnych napraw w ASO.
NR VIN: WVWZZZ1JZ3W370366
Bardzo bym prosił o sprawdzenie przebiegu auta i ewentualnych napraw w ASO.
NR VIN: WVWZZZ1JZ3W370366
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Z uwagi na fakt, iż od czerwca 2013 roku user VIN się nie logował temat zostaje zamknięty przynajmniej do momentu wyjaśnienia sprawy z możliwością dalszego rozkodowywania wyposażenia po numerach VIN
ps. ponadto jeszcze raz powtarzam wszystkim tutaj piszącym - w tym temacie nie ustala się przebiegu i napraw serwisowych w ASO
ps. ponadto jeszcze raz powtarzam wszystkim tutaj piszącym - w tym temacie nie ustala się przebiegu i napraw serwisowych w ASO
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
jarry w tym temacie rozkodowuje VIN http://www.vwgolfv.home.pl/Forum/phpBB- ... 482322eedd" onclick="window.open(this.href);return false;
małe sprostowanie - jarry już nie rozkodowuje numerów VIN
Wielki, zły Buc