To ciekawe, jakim autem(jeśli ma oczywiście) wozi się teściowaPiasek pisze:Jak chcesz się żony pozbyć na zawsze - lepiej trafić nie mogłeś
![los2 :los2:](./images/smilies/los2.gif)
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
To ciekawe, jakim autem(jeśli ma oczywiście) wozi się teściowaPiasek pisze:Jak chcesz się żony pozbyć na zawsze - lepiej trafić nie mogłeś
hahahahaha dobre ;dPiasek pisze:Jak chcesz się żony pozbyć na zawsze - lepiej trafić nie mogłeś
moja Żona ujeżdża Yarisa od kwietnia, zrobiła nim na razie 10 tys.km i nic się złego nie dzieje! Kolega mojego Ojca ma taką samą Yariskę od nowości (2006r) i póki co,oprócz części eksploatacyjnych wymienił 2 przednie żarówkipolityk997 pisze:Yarisa z drugiej strony nie polecam, bo serwis droższy niż BMW serii 5, ale kto co lubi. Jak ktoś wybiera spalanie i nie patrzy na koszty eksploatacji to potem bywa rozczarowanie jak się szuka części (kolega przerabiał w posiadanym od nowości Yarisie VVTI - elementy zawieszenia, elektryka etc).
a znajdź mi auto które jest tanie w serwisowaniu w ASO.polityk997 pisze:Yarisa z drugiej strony nie polecam, bo serwis droższy niż BMW serii 5,
Trafił minę i tyle. Kobieta chyba 4 lata się znęcała nad taką i poza olejami i filtrami zero ingerencji. Nawet żarówki nie wymieniłem. Pod koniec eksploatacji już aku zaczął zdychać - po 2 tyg. postoju potrzebny był prostownik.polityk997 pisze:ak ktoś wybiera spalanie i nie patrzy na koszty eksploatacji to potem bywa rozczarowanie jak się szuka części (kolega przerabiał w posiadanym od nowości Yarisie VVTI - elementy zawieszenia, elektryka etc).
Bez przesady, znam 2-3 auta co ponad 200 na gazie zrobiły i wszystko z silnikami ok.lwlw pisze:Co do gazu do vvti nie bardzo,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości