Volkswagen Golf mk6 1,4 TSI 44 600PLN 2010 Ostrów Wlkp
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Witam serdecznie, jestem nowy i nie chce "Państwu" zawracać dłużej głowy chyba, że kupię to piękne autko:
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-vi-6- ... 40972.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Napiszcie czy warto. Sprawa pilna jadę w sobotę
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-vi-6- ... 40972.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Napiszcie czy warto. Sprawa pilna jadę w sobotę
Samochód zdecydowanie do mocnego przetrzepania w ASO.
Nie wziąłbym go bez tego.
Zdjęcia ładne ale z tego się nie dowiesz w pełni czy nie miał przygód.
Nie wziąłbym go bez tego.
Zdjęcia ładne ale z tego się nie dowiesz w pełni czy nie miał przygód.
o dzieki za info. oczywiscie, że bedzie aso. Kolega wstepnie mi rozszyfrował ze w 2012 mial wymieniana turbine, ale wg. niego to 90km a jak widac to tsi? z tego co widze 2 wrzesnia byl tu na forum, ale w wyzszej cenie i niestety nie mam wgladu to tego viewtopic.php?f=108&p=6601952" onclick="window.open(this.href);return false; Może jest jakas mozliwosc zweryfikowania?
Silnik tsi (122 KM) na bank myty, pytanie po co ?, przy przebiegu 33 tys.
Brak dwóch naklejek na wzmocnieniu pasa przedniego.
Brak dwóch naklejek na wzmocnieniu pasa przedniego.
Re: Volkswagen Golf mk6 1,4 TSI 44 600PLN 2010 Ostrów Wlkp
a tak przy okazji czemu temat nieaktywny? Myty? nie znam się, ale skoro nowy to musi być od razu myty? a naklejki to się chyba spytam
Trudno powiedzieć, mógł przy sprzedaży chcieć pozbyc sie tematu.
szkoda, że nie ma jakiegoś archiwum. Te info z 2 wrzesnia była cena 50 i komplet opon na zime. a teraz 45. Dziwne fakt 2 miesiące i cena spada. jest jakas mozliwosc po vinie poznać co mu bylo i np. z vinu z ubezpieczenia czy cos bylo?
Jako takie archiwum jest ale jak użytkownik zażyczy sobie usunięcie to jest wywalany trwale.
Myty na 100%
W porównaniu do mojej szóstki (2009 r., przebieg 38 tys.) to ja mam syf pod maską i wszystkie trzy naklejki – żadnej nie wywiało.
W dwa miesiące cena w dół o 5 tys. – spora obniżka.
Albo chce szybko sprzedać, albo w tym okresie coś się „zadziało” z autem.
Zanim kupisz zrób oględziny w ASO.
W porównaniu do mojej szóstki (2009 r., przebieg 38 tys.) to ja mam syf pod maską i wszystkie trzy naklejki – żadnej nie wywiało.
W dwa miesiące cena w dół o 5 tys. – spora obniżka.
Albo chce szybko sprzedać, albo w tym okresie coś się „zadziało” z autem.
Zanim kupisz zrób oględziny w ASO.
Jeśli pojadę na pewno będzie aso w pełnej wersji, tylko na co jeszcze zwrócić uwagę? Czy np po powodziowy?