jak było dobre auto to już pewnie dawno sprzedane a jeśli oferta aktualna to nie ma sensu się interesować bo wiele osób oglądnęło padaczkę i pojechało dalejRobsonVW pisze:więc szukasz auta takiego który Tobie się podoba i którego ktoś już oglądał i na dodatek przegląda to forum i napisze Ci jakie to auto jest ?
mk4 1.9 TDI ARL 13,900,- 2002r. Legnica
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
-
- VW Baron
- Kontakt:
Re: mk4 1.9 TDI ARL 13,900,- 2002r. Legnica
art_2008_a_ pisze:jak było dobre auto to już pewnie dawno sprzedane a jeśli oferta aktualna to nie ma sensu się interesować bo wiele osób oglądnęło padaczkę i pojechało dalejRobsonVW pisze:więc szukasz auta takiego który Tobie się podoba i którego ktoś już oglądał i na dodatek przegląda to forum i napisze Ci jakie to auto jest ?
Jak czytam kolego twoje posty to zastanawiam się na jakiej ty planecie żyjesz.
golf 4 za prawie 16 tyś. (bo tyle pewnie wyjdzie z rejestracją i ubezpieczeniem) to nie jest towar rozchwytywany jak chleb w biedronce, auto może być w bardzo dobrym stanie, ale nikt go nie ogląda bo przecież pełno tańszych, a ludzi którzy szukają zdrwoego arl i są za niego w stanie zapłacić odpowiednia kasę można by policzyć na palcach jednej ręki i pewnie wszyscy są tu zarejestrowani mk4 to teraz zwykły dupo-wóz, prędzej mozna sprzedac zajechane TDI golasa za 8-9 tyś niż zdrowego ARLa czy V5 V6, na to trzeba "amatora"
-
- VW Baron
- Kontakt:
hahah - na planecie "zielona wyspa" gdzie prywaciarz oferuje Ci 1200 zeta miesięcznie za cały miesiąc pracyCiężki pisze:Jak czytam kolego twoje posty to zastanawiam się na jakiej ty planecie żyjesz.
ja pisałem ogólnie, że to bez sensu zakładać temat, gdzie czekamy na wpisy tych co oglądali to auto na żywo i się zalogują aby się podzielić uwagami, bo jeśli było dobre to i za 15 tys ktoś dawno je kupił a jak złe to aktualne ogłoszenie dalej i nie ma sensu dalej pisać
na jesieni nie dawno widziałem w mojej okolicy pojawił się fajny mk4 130 konny za 15 tys wyglądał nieźle z fotek i sprzedał się w dwa dni ... więc nie każdy szuka tdi za 8 tys dobitego