Vw Golf II 1.8 GT Special 2 300 zł 1989 Kijewo Królewskie
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
-
- Nowicjusz
Vw Golf II 1.8 GT Special 2 300 zł 1989 Kijewo Królewskie
Witam bardzo serdecznie Volksvagenowską brać
Szukam ciekawego auta na niedzielne przeloty przez nieznane
W oko wpadł mi ten egzemplarz:
http://olx.pl/oferta/vw-golf-2-1-8-gt-s ... 83bc4b3e8f" onclick="window.open(this.href);return false;
WIem tyle, że ma fabryczny lakier, silnik troche faluje na zimnych, i ktoś kiedyś próbował okleić schowek i się nie udało
Bardzo Was proszę o poradę dotyczącą w/w samochodu
Czy usunięcie falowania obrotów w tym silniku spłucze mnie z pensji?
Bardzo pozdrawiam
Mateusz
Szukam ciekawego auta na niedzielne przeloty przez nieznane
W oko wpadł mi ten egzemplarz:
http://olx.pl/oferta/vw-golf-2-1-8-gt-s ... 83bc4b3e8f" onclick="window.open(this.href);return false;
WIem tyle, że ma fabryczny lakier, silnik troche faluje na zimnych, i ktoś kiedyś próbował okleić schowek i się nie udało
Bardzo Was proszę o poradę dotyczącą w/w samochodu
Czy usunięcie falowania obrotów w tym silniku spłucze mnie z pensji?
Bardzo pozdrawiam
Mateusz
- TomaszekGT
- Ma gadane
- Auto: vw golf 4 2.0
- Kontakt:
Vw Golf II 1.8 GT Special
to myśle że fajne autko, za tą cene jak szukasz to ok, miałem ten silnik w 2 golfie super wybór, a falowanie to mogą być zaniedbany układ zapłonowy, albo nawet coś poważniejszego ale bez gazu jest to może być drobnostka,dość wiekowe 2 -ki są, ,jedź zobaczyć przejechać sie trzeba. ale blacha to podstawa w aucie co ma być na zloty i na wekendy.
-
- Nowicjusz
Ale co myślisz, że to za tanio jak za Golfa II? Ja zupełnie nie sugeruje się handlarzami, bo oni lekko odpływają, a och auta wiszą miesiącami na otomoto..
- TomaszekGT
- Ma gadane
- Kontakt:
zwykły człowiek go nie kupi bo bez gazu 1.8, dla kobiety też nie jak szukasz golfa 2 to dobry wybór za te pieniądze a wersja gt też plus, ja myśle ze za 2 tys do wzięcia, zależy kto sprzedaje, udawaj że chcesz kupić jakieś auto i powiedz mu 1500zł i zobaczysz reakcje. czasami ktoś kupił lepsze auto i cena może być okaazyjna a inny będzie chciał 4 bo ma czas. jak on jest blacharsko zdrowy nie po poważnym wypadku kiedyś , to brać.
Jak ma faktycznie oryginalny lakier zachowany w miarę do odratowania, to brać w ciemno Zrobienie czegokolwiek w takim aucie nie zrujnuje Twojej kieszeni, tym bardziej, że będzie więcej stał niż jeździł, więc usterki nie będą się nawarstwiały i po woli wszystko ogarniesz. Przy okazji ciekawy kolor według mnie.
GTI Edition 16v: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6794683
-
- Nowicjusz
TEn samochód to totalny złom. Zgnity miejsami na wylot. Silnik totalny złom. Wnętrze złom. Wartość wagowa...
Szkoda drogi
Szkoda drogi
- TomaszekGT
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Użytkownik
Re: Vw Golf II 1.8 GT Special
mateuszkrk pisze:TEn samochód to totalny złom. Zgnity miejsami na wylot. Silnik totalny złom. Wnętrze złom. Wartość wagowa...
Szkoda drogi
te gnoje za te opisy w ryj powinni dostać , sam kilka lat temu szukałem gtd-ic to jeden gnój handlarz tak samo fajnie opisał miodzio malinka a po dotarciu na miejsce okazało się że siedzenia prawie wychodziły dołem , ale mu hu...w nawciskałem ile wlazło dobrze że nie odburknął bo pewnie i w latarę by dostał
było:syrena 105.mercedes123.golf2 1,3.sierra2,3 d.reno111,6reno kango 1,4 pb.vw golf3 1,9 tdi. audi 80 tdi.vw polo 1,9 d peugeot 307 1,6 hdi. kilka innych umkło uwadze a teraz ford fokus mk 2 2,0 tdci 136 ps już 170ps i 400 niutków oraz audi a2 1,4 tdi 105,9ps 232,8nm
- TomaszekGT
- Ma gadane
- Kontakt:
ostatnio sprzedałem fiata seicento stan dobry, powiedziałem kupującemu ze spawałem podłoge i konserwacja na to, spoko zrobione było. za niecałe 2 miechy sprzedaje i pisze ze igła podłoga zdrowiutka itd, i zdj tylko z tej strony że nie widać wgniotki na błotniku.oczywiście 700zł drożej Jak by ludzie mieli pieniądze to by takich aut nie było na rynku.