Witam.
http://olx.pl/oferta/vw-golf-iv-2-8-vr6 ... 0;promoted" onclick="window.open(this.href);return false;
z ciekawości wrzucę bo może ktoś będzie jechał oglądać czy cokolwiek.
Nie chce mi się wierzyć, że za taką cenę auto jest w dobrym stanie.
Zadzwoniłem do sprzedawcy i zapewniał mnie, że technicznie i blacharsko wszystko jest w porządku. Cena taka niska dlatego, że środek(tzn. fotele i kanapa) są do wymiany bo skóra jest w fatalnym stanie.
Gdy zapytałem czy można jechać z autem na dowolną stację diagnostyczną w celu sprawdzenia to zaczęły się schody, że on nie ma czasu na takie rzeczy i jak chce to mogę zabrać dobrego mechanika i u niego mogę wszystko sprawdzić bo on jest pewny, że auto jest w bardzo dobrym stanie ale żeby jeździć po warsztatach to nie ma czasu.
Co Wy o tym myślicie ?
Mi tu coś śmierdzi i to nie jestem ja
Jest może ktoś z okolic kto byłby w stanie pomóc za jakąś flaszeczkę ? Podjechać obejrzeć auto.
Choć zacząłem się nawet zastanawiać czy za taką cenę to nie warto by było jechać nawet jeśli coś jest do robienia.
Golf IV, 2.8, 2002, 8 600zł (?!),Szurkowo(okolice Wrocławia)
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Odświeżam.
Są wrzucone lepsze zdjęcia z aukcji.
Mógłby się ktoś wypowiedzieć ?:)
Są wrzucone lepsze zdjęcia z aukcji.
Mógłby się ktoś wypowiedzieć ?:)
mi tez nielukidunaj pisze:Nie chce mi się wierzyć, że za taką cenę auto jest w dobrym stanie
przy takim przebiegu? u mnie w Octavii przy wiekszym wszystko ze skora ok.lukidunaj pisze:Cena taka niska dlatego, że środek(tzn. fotele i kanapa) są do wymiany bo skóra jest w fatalnym stanie
stan auta pewnie taki jak jego opony do tego chinskie lampy ciekawe czemu zmienione?
kupisz studnie bez dna..lukidunaj pisze:Choć zacząłem się nawet zastanawiać czy za taką cenę to nie warto by było jechać nawet jeśli coś jest do robienia.
-
- ->|<-
Brak zdjęć wnętrza tłumaczy sprawę.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
-
- VW Baron
- Kontakt:
z tyłu grzmotnięty bo tylna lewa lampa słabo spasowana ogólnie cienko to wygląda
też tak uważammaroTdi pisze:kupisz studnie bez dna..
8600 smiech na sali :p, odrazu widać, że to jakiś zlep