Witam
Proszę o ocenę:
Audi:
http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-quattr ... yaC4h.html" onclick="window.open(this.href);return false;
VW:
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... pcxmz.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Oby dwa od tego samego komisiarza, w audi nie bardzo pododobają mi się te 4 przyciski nad radiem, nie powinno być tam coś innego? Golf to 2,0 140km TDi z 2009r, co to za silnik? Natomiast w Audi 2,0 170km TDI w Q - hm?
pozdrawiam!
Audi A4 B7 oraz VW Golf V , Krapkowice do 31 000
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Audi A4 B7 oraz VW Golf V , Krapkowice do 31 000
Jak bym mial kase bral bym audi ale najpier bym go przeswietlil w bobrym serwisie
Audi A4 B7 oraz VW Golf V, Krapkowice do 31 000
Po pierwsze to co to za Golf V z 2009 roku? skoro one były produkowane do czerwca lub lipca (nie pamiętam teraz) 2008? Poza tym silnik podejrzany, proponowałbym stary poczciwy 1,9 TDI 105 KM + chip w okolice 140 KM i jest tak samo ale mniej awaryjnie.
Jeśli chodzi o audi to trochę tani 4x4 2,0 tdi 170 chodzą po 38-40 tys, myślę że komis jeszcze na tym zarobi to to auto kosztowało poniżej 30 tys..czyli mocno podejrzane, może całe bite, albo jakieś wady. Tutaj znowu poleciłby 1,9 TDI 115 KM + chip, spokojnie w okolice 150 KM da radę co przy większym momencie obrotowym osiągi będą porównywalne plus/minus.
Jeśli chodzi o audi to trochę tani 4x4 2,0 tdi 170 chodzą po 38-40 tys, myślę że komis jeszcze na tym zarobi to to auto kosztowało poniżej 30 tys..czyli mocno podejrzane, może całe bite, albo jakieś wady. Tutaj znowu poleciłby 1,9 TDI 115 KM + chip, spokojnie w okolice 150 KM da radę co przy większym momencie obrotowym osiągi będą porównywalne plus/minus.
1.9 TDI 105 nie jest taki super, bo taki BXE lub BLS może mieć wadliwe panewki co może sie skończyć wybiciem dziury w bloku. Także, przy kupnie warto wymienić panewki dla spokoju.
Tak to jest, gdy z rozwojem technologii i inżynierii materiałowej lepi się je z plasteliny1.9 TDI 105 nie jest taki super, bo taki BXE lub BLS może mieć wadliwe panewki co może sie skończyć wybiciem dziury w bloku.
viewtopic.php?f=88&t=351270" onclick="window.open(this.href);return false;