Golf IV SDI 2002, 11900 zł, Ostrowiec Świętokrzyski
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Witam
Co się Wam podoba lub nie w tym Golfie ?
Trochę zdjęć jest, bo 31, ja dojrzałem lusterko od strony kierowcy nie w kolorze.
Pozdrawiam
https://www.otomoto.pl/oferta/volkswage ... xtor=SEC-8" onclick="window.open(this.href);return false;
Co się Wam podoba lub nie w tym Golfie ?
Trochę zdjęć jest, bo 31, ja dojrzałem lusterko od strony kierowcy nie w kolorze.
Pozdrawiam
https://www.otomoto.pl/oferta/volkswage ... xtor=SEC-8" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- VW Baron
- Kontakt:
ma fajny przebieg, wlepki na pasie przednim prawidłowo umieszczone, wnętrze w dobrym stanie jak na diesla... kierownica wygląda całkiem sensownieCamel_84 pisze:Co się Wam podoba lub nie w tym Golfie ?
szczerze - albo to rodzynek i faktycznie jest nie zużyty jeszcze co czasem się zdarza albo fotele i kiera są z innego auta i cofka przebiegu była ale nie zgadniemy tego ze zdjęć
trzeba by zdjąć kierownicę zobaczyć jaka jest na niej data, podobnie szukać po innych częściach, na wielu plastikowych elementach jest wybity rok i miesiąc produkcji
przeciętny sdi z tamtych lat ma ze 400.000 km
Re: Golf IV SDI 2002, 11900 zł, Ostrowiec Świętokrzyski
Osobiście nie dałbym za to auto 12 tys zł, ale to już indywidualna sprawa.
Nie wiem tez czy te lampy tylne nie są ze starszego egzemplarza? bo to 2002 wydaje mi sie że powinny być inne.
Przebieg Januszowy, poniżej 200k a w rzeczywistości auto pewnie ma z 350-400 napukane, silnik jak wiadomo bez większych wad ale czy warto za tyle go kupować? kwestia też stanu na żywo.
Nie wiem tez czy te lampy tylne nie są ze starszego egzemplarza? bo to 2002 wydaje mi sie że powinny być inne.
Przebieg Januszowy, poniżej 200k a w rzeczywistości auto pewnie ma z 350-400 napukane, silnik jak wiadomo bez większych wad ale czy warto za tyle go kupować? kwestia też stanu na żywo.
Camel_84, weź poproś od nr Vin i sprawdź przebieg , bo może mieć nalatane 2 razy tyle
Moje GTI by Grzesiu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=523088" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Po co ma prosić jak VIN jest podany w ogłoszeniu?Gesiu_15 pisze:Camel_84, weź poproś od nr Vin i sprawdź przebieg , bo może mieć nalatane 2 razy tyle
Za około 12 tys znajdziesz dużo lepszego golfa chociażby z TDI pod maska, albo jakas benzyne z gazem i w lepszwj wersji, moze i z większym przebiegiem, ale sam przebieg nie opisuje stanu auta. Ja tam w tym starym zamulonym klekocie nie widzę żadnych zalet poza tym ze nie ma turbiny i moze dwumasu (ale nie jestem pewien?).
GTI Edition 16v: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6794683
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
art_2008_a_ pisze:Camel_84 pisze:
szczerze - albo to rodzynek i faktycznie jest nie zużyty
Nie o takich rodzynkach były tutaj dyskusje gdzie wymieniają rozrząd po 10 latach? bo wątpię aby to była 2 wymiana skoro interwał w SDI wynosi 7 lat. Rodzynek od handlarza, wierzycie w to?
@WichuTM sdi nie miały DKZ, nawet 2.0 sdi w mk5
-
- VW Baron
- Kontakt:
no i to właśnie były jedyne zalety sdi ... prostota i trwałość bo mocy mało pali tyle co tdi przy chyba gorszym komforcie jazdyWichuTM pisze: Ja tam w tym starym zamulonym klekocie nie widzę żadnych zalet poza tym ze nie ma turbiny i moze dwumasu
doggie pisze:Rodzynek od handlarza, wierzycie w to?
czyli musi mieć graty we wnętrzu od innego auta, podmieniona kierownica i fotele przynajmniej bo za dobrze wyglądają, w sumie żaden koszt i problem to wymienić
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
dokładnie, nie na darmo ginie masa samochodów w tym i czwórekart_2008_a_ pisze: w sumie żaden koszt i problem to wymienić
Ogłoszenie nieaktualne, ale to nie moja robota.
Prosiłem sprzedającego o pozostałe zdjęcia książki serwisowej, nie przysłał, ale w poniedziałek wysłałem zdjęcie tej jednej jedynej strony, którą podawał w ogłoszeniu, do serwisu w Austrii widniejącego na pieczątkach i potwierdzili autentyczność pieczątek i wpisów, co prawda to zaledwie dwa i to z lat 2006 (54777 km) i 2008 (81231 km). Pytałem czy przypadkiem nie był u nich kupiony, bo na klapie widnieje ich charakterystyczna naklejka, ale na to odpowiedzi nie było.
Znalazłem informację, że pod koniec 2002 weszły inne lampy.
Dziękuję wszystkim za aktywność w temacie.
Prosiłem sprzedającego o pozostałe zdjęcia książki serwisowej, nie przysłał, ale w poniedziałek wysłałem zdjęcie tej jednej jedynej strony, którą podawał w ogłoszeniu, do serwisu w Austrii widniejącego na pieczątkach i potwierdzili autentyczność pieczątek i wpisów, co prawda to zaledwie dwa i to z lat 2006 (54777 km) i 2008 (81231 km). Pytałem czy przypadkiem nie był u nich kupiony, bo na klapie widnieje ich charakterystyczna naklejka, ale na to odpowiedzi nie było.
Pastusiak pisze:Nie wiem tez czy te lampy tylne nie są ze starszego egzemplarza? bo to 2002 wydaje mi sie że powinny być inne.
Znalazłem informację, że pod koniec 2002 weszły inne lampy.
Dziękuję wszystkim za aktywność w temacie.
Wiadomo, że już po temacie, ale ....
Deska rozdzielcza pęknięta na środku.
Plastikowe elementy w środku nieproporcjonalnie mocno zużyte w stosunku do np. foteli i kierownicy.
auto stylizowane na rodzyna
Deska rozdzielcza pęknięta na środku.
Plastikowe elementy w środku nieproporcjonalnie mocno zużyte w stosunku do np. foteli i kierownicy.
auto stylizowane na rodzyna