Pastusiak pisze: ↑śr lip 08, 2020 20:17
prostujecie coś o czym nie macie pojęcia, nie wiecie po ile auta chodzą na zachodzie, na jakiej zasadzie działa auto-handel więc prostować można coś o czym się ma pojęcie
Poczytaj sobie wiersz Brzechwy pt. "Samochwała", wypisz wymaluj jak ulał pasuje do ciebie. Większość swojego nie za długiego jak do tej pory życia pomykałeś jedynie Golfem IV a teraz zgrywasz specjalistę od kupowania aut. Twoja rola na tym forum opiera się jedynie na proponowaniu wszystkim Leona oraz permanentnej krytyce silników TSI/TFSI i do porównywania cen aut w PL do cen w DE a oczywiste jest, że handlarz kupuje auta albo z większym przebiegiem głównie poleasingowe albo po mniejszej lub większej przygodzie blacharskiej co w żaden sposób ich nie dyskwalifikuje, trzeba tylko umieć ocenić ich stan. Również
@Kamska kupił Golfa poleasingowego i co - źle postąpił? Źle kupił? Niemcy mają chore ceny za swoje prywatne auta, mieszkamy w PL i mierzmy swoją miarą a nie miarą Niemca. Jak mam kupić dwuletnie auto od prywaciarza z DE to wolę kupić nowe z polskiego salonu
chciałem to przemilczeć, ale sumienie mi nie pozwala:
Pastusiak pisze: ↑śr lip 08, 2020 20:00
To już pretensje musisz mieć do doggiego, który kolejny raz robi głupo off-top a rzekomo jest moderatorem forum
Popłacz się może jeszcze albo znowu zarejestruj na forum Golfa V żeby mnie oczerniać, już raz to robiłeś jak byłeś zbanowany za wiele kont na forum, nie pamiętasz już, jak na jednym koncie zakładałeś temat a na innym sam sobie doradzałeś i taki wlasnie z ciebie specjalista
kamska pisze: ↑śr lip 08, 2020 19:35
Wasza sprawa.
A tak poza tematem Rafał czy Andrzej?
Możesz jasniej?