Sanchez66 pisze:Czy ktos kiedys dzwonił do tych debili??? Ciekawy jestem jaka jest ich reakcja? Każdy z tych sprzedających powinien sobie
dlaczego nazywasz tych ludzi debilami?? debile to są kupujący którzy mają pieniądze na golfa III a szukają golfa IV i tak po kolei, ci którzy wolą kupić cofane 150 000 tyś niz oryginał 300 000, ci co wolą zapłacić 2 tyś mniej za szrota a póżniej w niego włożyć 5 tyś a takich jest 99.99% kupujących
ktoś napisze że to nieprawda a ja zrobiłem prosty test:
wystawiłem 3 X ogłoszenie golf IV 2000 rok 5 drzwi 1.9 TDI 90 km,
1. samochód jak wyżej przebieg 320 000 km , serwis do samego końca w vw cena 11 000 - rezultat zero telefonu,
2 przebieg 180 000 km serwis do samego końca faktury i masa innych rzeczy potwierdzających przebieg cena 13 500, - zero telefonu
3. przebieg 180 000 zero informacji o przebiegu, i bez wypadkowości cena 10 000, - telefon dzwoni kilka razy dziennie,
wniosek : nikomu nie opłaca się sciągać ładnych samochodów z oryginalnymi przebiegami ks serwisowymi i placić więcej bo nie ma szans na sprzedanie takiego samochodu w Pl, handlarze podporządkowują sie pod debili i szukają szrotów aby zadowolić cenowo ułomnych kupujących
sam tak robię od 6 lat z bólem serca niestety