pany ,chce kupić jakiegoś dupo woza do 1500zł najlepiej sama benzyna ale jak będzie gaz to trudno ( najwyżej wywale )
najważniejsze : auto ma być jak najmniej bez problemowe ( wóz dla kobitki która tylko wiadomo umi odpalić i jeździć.... ) czyli silnik ma odpalać zawsze dlatego najlepiej sama benzyna ,buda mało ważna jaka oczywiscie za tą kase to coś małego to i lepiej.
zastanawiałem się nad golfem II ale pytałem i nie chce takiego trupa.... za bardzo kanciasty....
szukałem golfa III ( może być ) ale nie ma nic do 1500zł same rzęchy... buda nie ważna ,najwazniejsze żeby technicznie było ok.
wczoraj wpadł mi do głowy Nissan micra k11 z silnikiem 1.0 podobne dobre to i tanie i tanie wnaprawie no i mało pali
coś jeszcze ciekawego mogli byście polecić ?
szukam dla niej auta w woj Mazowieckim Łódzkim ,tak do 100km od Kutna,Gąbina ...
dzięki za wszelkie info
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv