Fiesta jest brana bo uwagę, ale raczej silniki 1.3 70km i 1.4 80km.
Niestety w grę wchodzi tylko benzyna.doggie pisze:lepszym rozwiązaniem jest 1.4 TDCi /HDI od PSA/ 68ps bez FAP lub 70ps z FAP
A co sądzicie o renault clio 3 w tej kwocie?
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Niestety w grę wchodzi tylko benzyna.doggie pisze:lepszym rozwiązaniem jest 1.4 TDCi /HDI od PSA/ 68ps bez FAP lub 70ps z FAP
Przede wszystkim jesli ma oryginalne 220t km to jeszcze przed nimi dlugi zywot, boczek jesli ktos czesto wsiadal i wysiadal sie wyciera, jeszcze jezeli byla to grubsza osoba to juz wogole, co do aut z Polski a zachodu to w mojej opini jednak przy wiekszych przebiegach czuc roznice, glownie na plastikach i ich sztywnosci, ale eksploatacja tez na to wplywa, wiec wcale nie skresla to samochodu, trzeba obejrzec, przejechac sie i ocenic czy pasuje.ForeCast pisze:Wszystko można sprawdzić, a pompowtryski też nie są już teraz koszmarnym wydatkiem jesli chodzi o naprawę
to naormalnie mnie rozwaliłeś4x4piotr pisze:wziolem - co mialem zrobic, zal mi sie auta zrobilo i do domu dosc daleko na piechote
No nie żartujcie, że ceny tak pospadałyherbu pisze: mk4, 5-drzwiowy, silnik 1.6 8V, rocznik 1998, grudzień. Cena 5000 zł.
Dokładnie. W kąciku mk4 pewny użytkownik pisał, że za borę z 2000r., 1.4 16v 105km !(takie wychodziły też tyle, że kilka) chciał za niego 5tys. oczywiście komis i sprzedać za 8-9 tys.doggie pisze:moim zdaniem istnieje ryzyko braku zarobku
Ceny będą spadać coraz szybciej, jakby nie patrzeć zakończyła się już nawet produkcja 6-tki to 4-ki zaczną lecieć coraz bardziej w dół, bo jednak są to już wiekowe auta...kostek007 pisze:No nie żartujcie, że ceny tak pospadały
raczej tak jak myślisz sprzedać automat będziesz miał problem, do tego jeszcze auto bez klimy, w końcu pewnie się uda, pytanie jak długo to może potrwać i czy w tym układzie warto się za to brać w ogóle...herbu pisze:Jak znam rynek, to 90% odpuści ze względu na automat
a kto bogatemu zabroni a tak na serio jednak mylisz sie i to bardzo...pasadene kupilem przez opcje "kup teraz" na allegro nie widzac auta posilkujac sie wylacznie jego opisem na www i po 1 (slownie jednej ) rozmowie telefonicznej z wlascicielem PRZY ODBIORZE BYLEM MILE ZASKOCZONY BO AUTO PREZENTOWALO SIE LEPIEJ NIZ W OPISIE A FACET W SUMIE OBCY CZLOWIEK ZASERWOWAL MI W CENIE, KTORA PRZECIEZ OD RAZU ZAAKCEPTOWALEM (WYMIANE WSZYSTKICH PLYNOW, FILTROW, AMOROW I SPRZEZYN....Z FAKTURAMI ZE SKLEPU I OD MECHANIKA! tutaj temat wydawal sie rownie prosty co DUZO bezpieczniejszy: oficjalna oferta z dokladnym opisem na portalu handlowym, oferta sprzedazy na forum z podlaczonym opisem z ponad 2 lat co bylo do auta dokladane, pare mejli do wlasciciela, pare telefonow ...i wszystko ok i ani slowa, ze z podanego opisu zdemontowano cokolwiek a juz na pewno brak wzmianki o uszkodzeniach nadwozia to nie sa moje zale jak bym nie chcial to bym nim nie odjechal...TO PRZESTROGA DLA INNYCH ZEBY NIE WIERZYC W FORUMOWE BAJERYszakulvip pisze:kolego 4x4piotr tak czytam, czytam te twoje "żale" i pod koniec patrze:to naormalnie mnie rozwaliłeś4x4piotr pisze:wziolem - co mialem zrobic, zal mi sie auta zrobilo i do domu dosc daleko na piechote
morał powinnieś zmienić jednak na:
KUPOWAĆ AUTA Z FORUM W CIEMNO... Ty jesteś tego najlepszym przykładem
Bank wystawi pewnie fakture wiec skarbówka odpada, czyli kosztow zero, jesli auto jest w ladnym stanie to za te 6-6.5 powinienes je sprzedac, czesto sa osoby niepelnosprawne, ktore szukaja auta w automacie do jazdy, a za takie pieniadze, to tylko jakies stare v6 w automacie, ktorych koszty eksploatacji sa duze, jak jest naprawde w dobrej kondycji to bym zaryzykowal, bo napewno na nim nie stracisz.herbu pisze:Krótkie pytanie - mam możliwość kupić z banku bezwypadkowego mk4, 5-drzwiowy, silnik 1.6 8V, rocznik 1998, grudzień. Cena 5000 zł. Jedyny minus - skrzynia automat. Przebieg około 180 tys. km, rzeczywisty... nie kręcony przez bank, ale pewnie wcześniej tak . Wyposażenia w zasadzie brak. Jedyne co ma to 4 poduchy, ABS - nie działa - świeci się kontrolka, klimy brak.
I tu pytanie - warto go brać na handel? Jest szansa sprzedać go za około 6500 zł?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości