VW BORA 1.9tdi 2003 Wyrzysk 8999zł
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
http://otomoto.pl/volkswagen-bora-tdi-k ... 67953.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zainteresował mnie ten egzemplarz. Coś można ze zdjęć wywnioskować? Ewentualnie może ktoś coś o nim wie?
Zainteresował mnie ten egzemplarz. Coś można ze zdjęć wywnioskować? Ewentualnie może ktoś coś o nim wie?
Z tego ogłoszenia wywnioskować można tyle, że na bank coś z tym autem jest nie tak, prawdopodobnie silnik, albo coś z papierami.. Albo się po prostu pomylił wpisując cenę. Taka tłusta wersja, w dieslu i z tego rocznika jest warta co najmniej 12 tyś. A tutaj handlarz musi na niej jeszcze zarobić.
GTI Edition 16v: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6794683
-
- Gadatliwa bestia
Dokładnie strasznie tanio jak za to co w nim jest.
VW Bora 1.9TDI 01' ASV+sprzedany.
VW Golf 4 1.4 99' LPG -sprzet zony
Seat Leon 1.6 16 05' LPG
VW Golf 4 1.4 99' LPG -sprzet zony
Seat Leon 1.6 16 05' LPG
Re: VW BORA 1.9tdi 2003 Wyrzysk 8999zł
glebaaa pisze:+ opłaty
Wiem, ja tez miałem na myśli cenę + opłaty. Za 9 koła to możesz szukać '99, '00 ale na pewno nie '03.
Ja mam zrobić jeszcze opłaty czyli 9 tyś + 1.5zł
Tak myślę jechać zobaczyć.
Tak myślę jechać zobaczyć.
-
- VW Baron
- Kontakt:
tak w sumie to jest 2002 rocznik
i + opłaty ktoś musi się nabiegać pozałatwiać
a te auta coraz częściej kosztują 11-12 tys zarejestrowane w naszym kraju więc cenę można by jeszcze zrozumieć
i + opłaty ktoś musi się nabiegać pozałatwiać
a te auta coraz częściej kosztują 11-12 tys zarejestrowane w naszym kraju więc cenę można by jeszcze zrozumieć
Tak myślę podjadę zobaczę jak to wygląda co to warte jest.
A poza tym w mojej okolicy to niema nic ciekawego.
A poza tym w mojej okolicy to niema nic ciekawego.
Tak w zasadzie to auto niczym szczególnym się nie wyróżnia, a na pewno nie wypasem. Zwykłe fotele, nawet nie welurowe, brak tempomatu, blenda uchwytu na kubki nie w kolorze, zdjęcia beznadziejne bo nic nie widać na nich. Ja mam podobne wyposażenie tyle że w wersji special, te same fotele ale mam do tego jeszcze alu nakładki na pedały dekory tez alu. Silnik 100 km szału nie robi, skrzynia 5, przebieg tył i kiera po malowaniu we własnym zakresie. Auto 9 tys + opłaty 1,5 tys, handrarzyk na nim chce zarobić nim 1,5 tys, czyli auto musiało zostać kupione za około 7000 zł.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 6#p6275086" onclick="window.open(this.href);return false; <---- Mój Borat
oprócz tego że jest kolorowe jak tęcza szczególnie to widać na zdjęciach tyłu, klapa malowana do połowy, tylny błotnik cieniowany za klapką paliwa,przedni lewy błotnik też jest inny względem drzwi, ciekawe jak to wygląda na żywo ktoś był slepy w mieszalni lakierówglebaaa pisze:Tak w zasadzie to auto niczym szczególnym się nie wyróżnia
sprzedam Golf I cabrio biały 1.8 wersja karman 89 rok
Re: VW BORA 1.9tdi 2003 Wyrzysk 8999zł
No po zdjęciach robionych w deszcz w dodatku jakimś kalkulatorem to możesz sobie wróżyć. Co do cieniowania tylnego błotnika, jak przyjrzysz się na prawy tylny róg na drugim zdjęciu bardziej bym powiedział, że się coś odbija na lakierze. Czekam z niecierpliwością aż ktoś obejrzy to autoRobsonVW pisze:oprócz tego że jest kolorowe jak tęcza szczególnie to widać na zdjęciach tyłu, klapa malowana do połowy, tylny błotnik cieniowany za klapką paliwa,przedni lewy błotnik też jest inny względem drzwi, ciekawe jak to wygląda na żywo ktoś był slepy w mieszalni lakierówglebaaa pisze:Tak w zasadzie to auto niczym szczególnym się nie wyróżnia
Byłem obejrzałem ta borę tylko nie wiem co mnie podkusiło.
A wracając do tej bory z wyrzyska.
L+P błotnik,prawy bok,tylna klapa,tylny lewy błotnik,dach na mierniku od 200 do 380
wyciek z uszczelniacza od strony skrzyni "mówił że auto w Niemczech stało i guma stwardniała ale jak popracuje to się uszczelni"
drzwi tylne lewe u góry odstają trochę
sprzęgło jak wcisłem pedał do połowy to cwierkało
fotel kierowcy nie chciał się przesywać
Jak zajechaliśmy wcześniej niż mu mówiłem tel. nie zdążył plaka powycierać nawet na brud walił mógł go trochę w środku ładnie wysprzątać ale ogólnie środek podrapany.
Jak by tak napisać wyciek bym przeżył ale tej tęczy nie!!!
Ogólnie nie chyba że za 7-7.5 tys ktoś ja kupi ale dla mnie i to za dużo.
A wracając do tej bory z wyrzyska.
L+P błotnik,prawy bok,tylna klapa,tylny lewy błotnik,dach na mierniku od 200 do 380
wyciek z uszczelniacza od strony skrzyni "mówił że auto w Niemczech stało i guma stwardniała ale jak popracuje to się uszczelni"
drzwi tylne lewe u góry odstają trochę
sprzęgło jak wcisłem pedał do połowy to cwierkało
fotel kierowcy nie chciał się przesywać
Jak zajechaliśmy wcześniej niż mu mówiłem tel. nie zdążył plaka powycierać nawet na brud walił mógł go trochę w środku ładnie wysprzątać ale ogólnie środek podrapany.
Jak by tak napisać wyciek bym przeżył ale tej tęczy nie!!!
Ogólnie nie chyba że za 7-7.5 tys ktoś ja kupi ale dla mnie i to za dużo.