Witam wszystkich forumowiczów,
Czy ktoś miał okazję oglądać to auto? Czy ewentualnie ktoś, kto trafi na ten post zna ułamek historii tego auta? Przeszukując po numerze VIN oraz zdjęciach jakie są umieszczone w ogłoszeniu nie znalazłem historycznych danych o pojeździe w Google.
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... 4fzP.html#
VW Golf IV, 1.6 gaz, 6900, 2002, Zieleniewo
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
-
- VW Baron
- Kontakt:
co do historii auta to mamy 100% pewności, że był dzwon z przodu, ciężko wyczuć jak silny ale ktoś byle jak spasował przód auta a pogięta zaślepka poduchy pasażera dopełnia tylko przekonanie, że airbagi strzeliłymaniektme pisze:kto trafi na ten post zna ułamek historii tego auta?
nie ta cena za taki rocznik aby to było dobre auto ... i to jeszcze w komisie, to za ile ktoś je tam oddał ?
Dzięki art_2008_a_ za opinię!
Z tego, co się dowiedziałem przed chwilą to auto już jest sprzedane. Raczej nie oddał auta do komisu, bo się nie opłacało tylko pewnie zostawił w rozliczeniu. Mnie również zapaliła się lampka ostrzegawcza po zobaczeniu ceny no i przebieg taki powiedzmy pod handel z 1 z przodu.
Z tego, co się dowiedziałem przed chwilą to auto już jest sprzedane. Raczej nie oddał auta do komisu, bo się nie opłacało tylko pewnie zostawił w rozliczeniu. Mnie również zapaliła się lampka ostrzegawcza po zobaczeniu ceny no i przebieg taki powiedzmy pod handel z 1 z przodu.