VW BORA 2.8 v6, 2000, 10900, Skórcz
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Witam co sądzicie o tej Borce? http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-bor ... y4ABP.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zastanawiam się nad nią i nie wiem czy opłaca się tyle KM jechać po nią. Według sprzedawcy bezwypadkowa ,zapraszał z miernikiem i ponoć wszystkie szyby są oryginalne. Silnik, zawieszenie oraz haldex też niby ok ale to wiadomo każdy tak gada heh.
Zastanawiam się nad nią i nie wiem czy opłaca się tyle KM jechać po nią. Według sprzedawcy bezwypadkowa ,zapraszał z miernikiem i ponoć wszystkie szyby są oryginalne. Silnik, zawieszenie oraz haldex też niby ok ale to wiadomo każdy tak gada heh.
Oglądałem dziś silnik nie równo pracuję jakby nie pracował na jednym cylindrze w servisie ostatni wpis 26 marca sprawdzenie kompresji cylindrów ale niech ktoś jeszcze się wypowie
- szewczi90
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wizualnie OK. Ale jak kolega mówi że oglądał i coś z silnikiem nie tak to raczej odpuść. Przy takim silniku jak coś nie gra to naprawy lecą w tysiacach. Lepiej nie pchać się w coś co nie gra jak trzeba już w dniu zakupu.
-
- VW Baron
- Kontakt:
czyli już dawno temu ktoś szukał przyczyn czemu silnik źle pracujeSako11 pisze:wpis 26 marca sprawdzenie kompresji cylindrów ale niech ktoś jeszcze się wypowie
Dajcie znać jakby coś było wiadomo więcej,masakra jakaś z dostępnością golfow czy bor z tym silnikiem
mozliwe że zawór wypalony, dlatego nie chodzi na jeden cylinder, albo remont albo wymiana motoru
jeśli naprawiasz w takich warsztatach gdzie część kosztuje 50 zł a robocizna 500 to tak ,szewczi90 pisze:Przy takim silniku jak coś nie gra to naprawy lecą w tysiacach.
na allegro takie silniki kosztują z grubsza 2500 zl, jeśli buda ładna to możesz zastanowic sie wrazie czego nad kupnem drugiego motoru,naster pisze:Dajcie znać jakby coś było wiadomo więcej,masakra jakaś z dostępnością golfow czy bor z tym silnikiem
sprzedam Golf I cabrio biały 1.8 wersja karman 89 rok
możliwe że sonda któraś walnięta albo cewka świeca przewody jestem dobrej myśli jak coś się dowiem będę pisał
Można temat usunąć, samochód kupiony, wkrótce temat będzie
Przyczyną była cewka, wymieniona już, chodzi elegancko.
Przyczyną była cewka, wymieniona już, chodzi elegancko.