Jetta A6 2.0TDI 2010 rok 44900 zł Wejherowo
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Cześć! Znalazłem takie ogłoszenie: https://samochody.io/samochod-osobowy/v ... 78070o98g3" onclick="window.open(this.href);return false; i przyznam, że dla mnie wygląda bardzo atrakcyjnie. Jestem skłonny kupić to auto, jednak wcześniej chciałbym prosić Was o radę. Czy warto decydować się na ten model?
Ogólnie wygląda ok, ale wydaje mi się ze z przodu coś się działo (inne odcienie) + dość tani no i handlarz/komis.
Masz blisko czy mam zamiar jechać pół Polski po niego? sprawdź dobrze stan lakierniczy. No i czy auto gdzieś jako flota nie jeździło itd.
Masz blisko czy mam zamiar jechać pół Polski po niego? sprawdź dobrze stan lakierniczy. No i czy auto gdzieś jako flota nie jeździło itd.
Ten samochód sprzedaje salon - Plichta w Wejherowie, a nie handlarz/komis.
Co do odcieni to zgadzam się i coś tam musiało się dziać. Sprawdzać wszystko, łącznie z grubością lakieru, bo w ASO sprzedają często większe ulepy niż handlarze z Radomia i pochodnych.
Co do odcieni to zgadzam się i coś tam musiało się dziać. Sprawdzać wszystko, łącznie z grubością lakieru, bo w ASO sprzedają często większe ulepy niż handlarze z Radomia i pochodnych.
Mój Golf IV Generation - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=517692" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
BMW E93 320i
Mercedes W205 C180
Audi A3 8P
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Craash, bez przesady z tym często i porównywanie do handlarzy z Radomia, to nadużycie
Poza tym kiepskie wyposażenie jak za tą cenę ale oni tak mają
Poza tym kiepskie wyposażenie jak za tą cenę ale oni tak mają