doggie pisze:To nowy samochód jeszcze nieeksploatowany, czego oczekujesz? Utwierdzenia w dokonanym wyborze?
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Auto to kwestia gustu, wg mnie jest jak najbardziek ok, ładny ale wydać tyle kasy na jakby nie było golfa z paroma dokładkami nadwozia i z zeszłego roku to jak dla mnie za drogo. Poza tym temat średnio spełnia reguły regulaminu tego działu, idea tego działu to ocena konkretnego egzemplarza głównie po zdjęciach, linkach do aukcji itp...
Widziałem, że już parę osób się pochwaliło zakupem Alltracka na tym forum toteż myślałem, że może podzielą się swoimi doznaniami z użytkowania
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Może w złym miejscu zamieściłem temat. Generalnie może nie tyle chodzi o utwierdzenie w decyzji co o informacje, przede wszystkim na temat silnika w jaki golfik jest wyposażony, a ten (lub jego bratnie wersje) chyba już miał okazję być eksploatowany. Szukałem jakiś wątków z dyskusją na temat 2.0 TDI CR 150km ale nic mi się nie udało odnaleźć...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
jeśli jest to zupełnie nieodpowiednie miejsce to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu.
Bobzor1891 pisze:Ja za takie pieniądze nie kupiłbym golfa. Może 2 lata starsze audi a4/a6? zawsze to wygodniejsze auta, które wolniej tracą na wartości od golfa. Można tez dostac np mondeo w fajnej wersji. Wybór poza golfem jakiś jest, ale decyzja należy do Ciebie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Wiem trochę drogo ale i tak ma to iść w leasing, więc aż tak boleć nie powinno
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
, dodatkowo na pewno uda się cenę zbić nawet o 10tyś. A audi też mi się bardzo podoba ale allroad to już inna półka cenowa, nawet 2 lata starsze :/.
Doggie jeszcze odnośnie mojego posta, mam przygotowaną dokładną ofertę z salonu w pdf ale nie wiem czy takie coś mogę wrzucić na forum.
P.S.: Przepraszam za wcześniejszego niepotrzebnego posta.