jest pewne auto, na które zwróciłem uwagę. Traktuje to jako auto nr 2, moja zabawka
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Link do aukcji:
https://allegro.pl/ogloszenie/vw-golf-i ... 7763567937
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
No XX jahre to te nie jest CL, czy nawet GT, jakich pełno - dla mnie to wersja równie ciekawa, jak GTI, czy VR6.Pastusiak pisze: ↑czw sty 31, 2019 16:33Jak jest daleko po takie auto to odpuść, to jest kwestia 2 pensji, albo i nie...Pojeździsz i stracisz sporo kasy żeby kupić takie auto bezsensu. Szukaj tak max do 30-40 km od domu.
Jeszcze bo oryginalne GTI czy VR6 bym moooże pojechał ale tutaj nie ma to sensu.
Ale jeśli się chce rodzynka to raczej warto by się udać w tym kierunku:
Pewnie, że jest. W totka też jest szansa trafić 6tomski_gd pisze: ↑pn maja 06, 2019 09:24Pozwolę sobie kontynuować temat dodając pytanie, czy jest jeszcze szansa znaleźć egzemplarz z lat 96/97, który nie jest krzywy, pomodzony, zniszczony, zajechany etc.? Taka myśl mi się nasuwa po szukaniu auta przez kilka miesięcy z mizernym skutkiem. Kilka egzemplarzy oglądałem na żywo, jedyne emocje jakie mi towarzyszyły to smutek na widok tych biednych golfów aka złomów. Tak mnie naszło z rana na smutny post![]()
nie widziałeś albo inaczej - chociażby nie słyszałeś o silnikach poddach tuningowi?
AFN od wieków była i jest wersją, której fabryka nadawała 110 koni mechanicznych na pompie wtryskowej VP a kto ile wyciśnie z niego koni to już inna sprawaEdit: Czy wersja 130konna jest już na pompowtryskach czy jeszcze nie?
dla mnie jak coś ma nowy przegląd to powinno być w stanie idealnym a nie "na chodzie"Na chodzie, nowy przegląd.
no toć o tym pisałem
albo miał wymieniany silnik albo zalegalizował zwiększenie mocy i ma to wpisane w DR.ten egzemplarz w historii pojazdu na oficjalnej stronie ma wpisane:
Pojemność silnika: 1896 cm³
Moc silnika: 96 kW
Paliwo: olej napędowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości