Witam wszystkich
Ostatnio zakupiłem golfa iv kombi w wersji bardzo ubogiej, i brak w nim centralnego zamka (nawet z kluczyka). Postanowiłem więc wymienić zamki w drzwiach na takie z siłownikami (oryginalne używki).
I moje pytanie jest następujące: żeby obsłużyć te zamki muszę dokupić moduł centralnego zamka do golfa czy wystarczy mi na przykład sam sterownik centralnego zamka np. rtx KE4SVW jak w linku https://www.remotronix.com/sterownik-vw ... -p-90.html ???
Bardzo proszę o pomoc, jeżeli zakup sterownika z linku nic nie pomoże to co muszę dokupić i zrobić żeby to zadziałało??
Dodam że przeszukałem wszystkie fora i nic na temat podobnego problemu, poza niewielką wzmianką w temacie " golf iv zakładanie centralnego i nie tylko"
Golf iv 1999 kombi - Brak centralnego zamka; zakładanie centralnego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, grg474, marcin7x5, VIP
Re: Golf iv 1999 kombi - Brak centralnego zamka; zakładanie centralnego
można i tak można i tak. Trzeba by tylko zobaczyć jak długo otwiera ten sterownik co by te zamki zaraz nie padły
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5