1.6AEE brak mocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
1.6AEE brak mocy
Witam mam problem z golfem 1.6AEE sama benzyna bez LPG
Silnik jest po remoncie kapitalnym ciśnienie książkowe natomiast nie ma siły i pali prawie 15litrów.
Ktoś wie jaka może być przyczyna? Dodatkowo czsami jak jest zimny to po odpaleniu gaśnie i nie reaguje na pedał gazu na nic
Silnik jest po remoncie kapitalnym ciśnienie książkowe natomiast nie ma siły i pali prawie 15litrów.
Ktoś wie jaka może być przyczyna? Dodatkowo czsami jak jest zimny to po odpaleniu gaśnie i nie reaguje na pedał gazu na nic
1.6AEE brak mocy
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 5&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;
1.6AEE brak mocy
Zgadza się tyle że u mnie obroty sie trzymają idealnie pozatym myślę że jak był robiony kapitalny remont to by to wymienili
1.6AEE brak mocy
Ja słyszałem właśnie że to może byćwina nie wyciętego katalizatora który może być przytkany co myślicie o tej opini?
1.6AEE brak mocy
Mi AEE jak miałem uszkodzoną sondę palił ok 13 14 litrów na 100km więc morze to by przyczyna większego spalania lecz u mnie nie za uwarzyłem spadku mocy na uszkodzonej sondzie ogólnie objawiało się to tylko i wyłącznie większym spalaniem najlepiej będzie podłączyć autko pod vaga i będzie wszystko wiadomo sondę można sprawdzić też miernikiem