dzwignie zmiany biegow
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
dzwignie zmiany biegow
mam problem przy zmianie biegow slychac taki stukot jakby z ktoregos drazka odpad plastik
- pinstonvw
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dzwignie zmiany biegow
W takim razie wybadaj sprawę pod maską. Polecam zakupienie zestawu naprawczego zmiany biegów. Weź drugą osobę i niech mieli biegi w kabinie, a Ty obserwuj co się dzieje pod maską. Potem napisz relacje.
...
dzwignie zmiany biegow
zbytnio musze kupywaccaly zestaw naprawczy a moze ktos zna numer tego plastiku czy moze kupie sam ten plastik
- pinstonvw
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dzwignie zmiany biegow
Co to jest dźwignia 11 i 12? Napisz szczegóły Twojego mk2. Jeśli nigdy nie wymieniałeś cięgien zmiany biegów to zrób to raz i porządnie kupując komplet. Ceny zestawów naprawczych wahają się od kilkunastu do kilkudziesięciu złotych także tragedii nie ma.
...
dzwignie zmiany biegow
a moze jakas podpowiedz ktory zestaw wybrac do mojej 2 silnik 1,8 skkrzynia 5 biegowa
- pinstonvw
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dzwignie zmiany biegow
Chociażby ten zestaw: http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-zmia ... 30785.html" onclick="window.open(this.href);return false; ale to już Twój wybór. Ja kupowałem w sklepie motoryzacyjnym taki fajny zestawik w którym była jeszcze kulka do tego mechanizmu. W aukcji wyżej jest jeszcze kulka do drążka zmiany biegów.
...