![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
Jesli masz gofra po 06.1989r to masz na 1 wtyk.
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Mam ten sam problem....Mark_H pisze:JAK ZRODIC PRZEJŚCIÓWKI BO JA MAM TERAAZ W SWOIM GOLFI LICZNIKI ZWYKŁE BEZ OBROTOMIERZA Z LIPNYM ZEGARKIEM NA JEDNĄ WSÓWKE A UDAŁO MI SIE ZAKUPIĆ FAJNE ZEGARY Z OBROTOMIERZEM ALE NIESTETY NA DWIE WSÓWKI JEŻELI KTOŚ WIE CO Z TYM ZROBIĆ TO PROSZE O KONTAKT.
Niestety przebieg zapisany jest w liczniku i jeśli podepniesz inny licznik to będziesz miał przebieg poprzedniego właścicela licznika.Baltazar pisze:to ja też podepnę się pod temat:
mam GOLF III, 1.8, GL i niestety też zegarkiem.. nie myślałem że takie proste jest przerzucenie zegarów..
mam natomiast pytanie co do przebiegu auta - coś trzeba ustawiać czy on sobie to z komputera jakoś odczyta...?
Sprecyzuj troche o co ci chodzi???golfik02 pisze:mam problemik maly, gti165 wymieniony na diesla wszystko chodzi ladnie mfa tylko obrotomiez sie nie ruszy jest do 8000 i niewiem co z nim zrobic?
tak i nie deskę tylko sam licznik.Czy do golfa 3 1.4 na mono wtrysku rok 1992 można dostać deskę z obrotomierzem jeżeli tak to wystarczy ją tylko p[odłączyć.
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości