[DIY] Wymiana szczęk hamulcowych (łożysk)
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- KamilP
- DieseL PoweR
Można poprosić o ponowne wstawienie pierwszych zdjęć z tematu? Szykuje mi się ta robota i chce się trochę podszkolić
Re: [DIY] Wymiana szczęk hamulcowych (łożysk)
Przyłączam się do prośby kolegi, chce wymienić łożyska a nie widać już obrazków. Może ktoś jeszcze posiada?
Pozdro
Pozdro
Też proszę o początkowe zdjęcia. Przy okazji nie łapie mi tylne koło od kierowcy na ręcznym, bębny, szczęki itd. nowe. Samoregulator jest skręcony na maxa, przy lewarku też i dalej nie łapie koło od kierowcy Co z tym zrobić? Linka do wymiany? Może obydwie?
Założyłeś temat z problemem swojego auta i ktoś Ci pomógł? Czuj się zobowiązany napisać co było przyczyną problemu i w jaki sposób go rozwiązałeś!
-
- Użytkownik
jak tylko na ręcznym to może być linka rozciągnięta. Jak skręciłeś samoregultor ?jaroslawwiatr pisze:Też proszę o początkowe zdjęcia. Przy okazji nie łapie mi tylne koło od kierowcy na ręcznym, bębny, szczęki itd. nowe. Samoregulator jest skręcony na maxa, przy lewarku też i dalej nie łapie koło od kierowcy Co z tym zrobić? Linka do wymiany? Może obydwie?
Było MK3 AAZ jest Accord 6 F18b2 i Leon ASV.
Z tym samoregulatorem skręconym na maxa to Kolega mi tak powiedział bo się jeszcze wtedy nie znałem a on to robił, teraz składam w innym aucie szczęki i to co napisałem wydaje mi się bardzo głupie.
Jak ktoś ma to proszę o fotki z pierwszego postu
Jak ktoś ma to proszę o fotki z pierwszego postu
Założyłeś temat z problemem swojego auta i ktoś Ci pomógł? Czuj się zobowiązany napisać co było przyczyną problemu i w jaki sposób go rozwiązałeś!