Elo Ziomki!!
to moze teraz ja sie pochwale moja robotka (ja sciagam lakier i bawie sie papierem:/ a ojciec poleruje na maszynie):
felga D&W 7x16 polerowana w całości
felga Brock B2 9x16 przy Escorcie mojego ojca
Borbet T 7,5 + 9 x16
felgusia Aluett 7x15
przepiekna RH AG Cup 8x17 w calosci polerowana
a tu dwie fotki dla osob, ktore chca zobaczyc jaka jest naprawde roznica po nalozeniu klaru na "swiecaca" felgusie, czyli najpierw fotka mojego chromowanego Mangelsa z klarem, a nastepnie po sciagnieciu lakieru...
roznice sa chyba oczywiste, no nie?? klar naprawde psuje efekt i w zadnej z felg przeze mnie polerowanych nie daje lakieru na wierzch!! mam nadzieje, ze te fotki w jakims stopniu pomogly tym, ktorzy pytali o ten efekt
no i mozecie ocenic moja robote (no i ojca)... i jak??
[ Dodano: 29 Maj 2007 17:57 ]
Elo Ziomki!!
to moze teraz ja sie pochwale moja robotka (ja sciagam lakier i mecze sie z papierem:/ a ojciec pozniej poleruje na maszynie):
felga D&W 7x16 polerowana w całości (tak na szybko, efekt moim zdaniem sredni)
felga Brock B2 9x16 przy Escorcie mojego ojca
Borbet T 7,5 + 9 x16
felgusia Aluett 7x15 (rowniez robiona na szybko, dlatego widoczne sa ryski, ale to od pasty; juz sprzedane;P)
przepiekna RH AG Cup 8x17 w calosci polerowana
Borbet T 9x16 przy CRX'ie, ktory sprzedalem jakis miesiac temu:
a tu dwie fotki dla osob, ktore chca zobaczyc jaka jest naprawde roznica po nalozeniu klaru na "swiecaca" felgusie, czyli najpierw fotka mojego chromowanego Mangelsa z klarem, a nastepnie po sciagnieciu lakieru...
roznice sa chyba oczywiste, no nie?? klar naprawde psuje efekt i w zadnej z felg przeze mnie polerowanych nie daje lakieru na wierzch!! mam nadzieje, ze te fotki w jakims stopniu pomogly tym, ktorzy pytali o ten efekt
no i mozecie ocenic moja robote (no i ojca)... i jak??
PozdroVWionka!!
[ Dodano: 29 Maj 2007 18:00 ]
qrde dodalo mi podwojnie:/ bo zmienialem jeszcze troche tekst i wkleilem fotki CRX'a... ech...
[ Dodano: 29 Maj 2007 18:03 ]
qrde dodalo mi fotki podwojnie
![grrr :grrr:](./images/smilies/grrr.gif)
a tam troche zmoderowalem wpis i wkleilem jeszcze 3 fotki CRX'a...
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)