kolego, okazuje się że to nie jest takie proste. ja też mam 1/2 fis z 2003 roku i u mnie się nie da . zależy jakie masz zegary, jak VDO to prawdopodobnie się uda, ja niestety mam Motometer RB8 i greg twierdzi że w nich się nie da. a jak greg tak twierdzi to pewnie tak jest (...co mnie cholernie smuci)rnav_piwi pisze:mam 1/2 FIS auto z 2003 roku (styczeń, AXR), więc pewnie IMMO3
[MK4]Aktywacja przywitania i ile przejadę na baku w zegarach
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Witam panowie przyłączam sie do tematu z pytanie otóż
dzisiaj zakupiłem sobie vag tacho(posiadam vag com) i chce zrobic sobie welcom i i ile zrobie na baku
ale potrzebuje kilka rad od was i przede wszystkim czy to zadziala u mnie otoz mam mk4,2000rok,2.0GTi silnki APK.
Prosilbym was o wytyczne jak to zrobic aby niczego nie uwalic.
z gory dzieki Tomek
dzisiaj zakupiłem sobie vag tacho(posiadam vag com) i chce zrobic sobie welcom i i ile zrobie na baku
ale potrzebuje kilka rad od was i przede wszystkim czy to zadziala u mnie otoz mam mk4,2000rok,2.0GTi silnki APK.
Prosilbym was o wytyczne jak to zrobic aby niczego nie uwalic.
z gory dzieki Tomek
greg dzięki
tomas12 jakie masz zegary (nr) ? Jeżeli masz pełen FIS po CANie to jest prawdopodobieństwo, że zrobisz ile na baku i welcome, jeżeli 1/2 FIS po CANie to tylko ile na baku i to też w przypadku kiedy zegary spełniają jakiś wymóg konkretny, o którym zapewne wie greg.
tomas12 jakie masz zegary (nr) ? Jeżeli masz pełen FIS po CANie to jest prawdopodobieństwo, że zrobisz ile na baku i welcome, jeżeli 1/2 FIS po CANie to tylko ile na baku i to też w przypadku kiedy zegary spełniają jakiś wymóg konkretny, o którym zapewne wie greg.
Ostatnio zmieniony śr lut 25, 2009 14:51 przez Diagi, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli nici z tego nic nie zdzialam
Straszna lipa a myslalem ze sobie ustawie
ale dzieki greg
[ Dodano: 25 Lut 2009 18:21 ]
Panowie potrzebna POMOC.
Iż w związku z tym że poinformowaliscie mnie że w moim golfiku nie moge aktywowac welcom i rkm to postanowiłem zapodac sobie cały licznik pelny fis.
Zaczalem troszke grzebac vag tacho i patrzec jak to bedzie sie ustawiac itd..
I cos namieszałem bo mruga mi caly czas immo.Wpadłem w panike ze nie odpale auta ale opalilo.
Czy wieci jak to usunac.Dodam ze doszlem do etapu gdzie zczytalem Pin i go wpisalem bo chcialem zobaczyc czy da sie rade skorygowac licznik itd...
Czy jest jakies wyjscie z tego aby to usunac?
Prosze o pomoc dzieki Tomek
Straszna lipa a myslalem ze sobie ustawie
ale dzieki greg
[ Dodano: 25 Lut 2009 18:21 ]
Panowie potrzebna POMOC.
Iż w związku z tym że poinformowaliscie mnie że w moim golfiku nie moge aktywowac welcom i rkm to postanowiłem zapodac sobie cały licznik pelny fis.
Zaczalem troszke grzebac vag tacho i patrzec jak to bedzie sie ustawiac itd..
I cos namieszałem bo mruga mi caly czas immo.Wpadłem w panike ze nie odpale auta ale opalilo.
Czy wieci jak to usunac.Dodam ze doszlem do etapu gdzie zczytalem Pin i go wpisalem bo chcialem zobaczyc czy da sie rade skorygowac licznik itd...
Czy jest jakies wyjscie z tego aby to usunac?
Prosze o pomoc dzieki Tomek
Ok panowie kumam o co chodzilo.
Jak na chwile obecną zrobiłem to za pomoca tacho .
Odrazu zakodowalem sobie dwa kluczyki aby bylo w komplecie nigdy nic nie wiadomo.
Jak na chwile obecna to kontrolka imma wygasla
Zobaczyny wszystko w praniu jak posmigam troszke fura.
Teraz chcial bym zobaczyc z ta korekcja ale nie wiem jak jeszcze jakies info od was panowie mile widzine.
Pozdro dla wszystkich
Jak na chwile obecną zrobiłem to za pomoca tacho .
Odrazu zakodowalem sobie dwa kluczyki aby bylo w komplecie nigdy nic nie wiadomo.
Jak na chwile obecna to kontrolka imma wygasla
Zobaczyny wszystko w praniu jak posmigam troszke fura.
Teraz chcial bym zobaczyc z ta korekcja ale nie wiem jak jeszcze jakies info od was panowie mile widzine.
Pozdro dla wszystkich
czyli pewności żadnej nie ma....według mnei - tak - powinna już być pociągnięta wiązka do zegarów z komfortu
kurcze bo tak kombinuje, że rkm by się przydał, ringi, pełny fis i gdyby sprawę załatwiała sama wymiana licznika bez kombinacji to może i by się opłacało... a stary licznik zawsze można opchnąć