Możesz opisać co zmienić do testu wskazówek?FreeStylePL pisze: ↑wt wrz 22, 2020 19:29Witajcie
W oczekiwaniu na ECU, postanowiłem zobaczyć co potrafi licznik( VDO 1J5 920 826G 1/2 FIS). Udało się wrzucić test zegarów, podświetlenie wskazówek, natomiast RKM nie chce wejść, edycja podanych komórek w liczniku nie daje żadnego rezultatu. Soft się wygrywa, ale nie pokazuje. Pytanie, czy ten licznik tego nie wspiera, czy może są jeszcze inne komórki, w których może to być, albo to kwestia komputera?
EDIT: 1J5 920 826G, jednak udało się uruchomić, za 4 razem poszło, komórka 0x0416. Pozdrawiam
[MK4]Aktywacja przywitania i ile przejadę na baku w zegarach
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Nowicjusz
Re: [MK4]Aktywacja przywitania i ile przejadę na baku w zegarach
Chcę zrobić needle. Ani ten DashDumpEdit_v2.8.6, ani patch z http://web.archive.org/web/202111080355 ... ep501.html nie idzie. Licznik musi być podłączony do samochodu, aby machnął wskazówkami (robię to na "stole")????
- sebastian1901
- Gadatliwa bestia
- Auto: Octavia I 1.8T RS
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Cześć.
Pomoże ktoś przerobić wsad ze starego do nowego licznika z półfisem ?
Mam zgrane oba wsady. Jakieś 10 lat temu pomagał mi Pan Andrzej z forum ale miałem do niego tylko GG
Pozdrawiam.
Pomoże ktoś przerobić wsad ze starego do nowego licznika z półfisem ?
Mam zgrane oba wsady. Jakieś 10 lat temu pomagał mi Pan Andrzej z forum ale miałem do niego tylko GG
Pozdrawiam.
Sebastian
DashDumpEdit i wszystko sam zrobisz.