Zdjęcia silników w MK2
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- jpatryk125
- Użytkownik
Zdjęcia silników w MK2
Witam wszystkich.
Szybkie pytanko.
Mianowicie co to za silnik?
Wiem, że auto to golf MKII ma 70KM i jest z 1990 roku. Silnik do złudzenia przypomina jednostkę 1V, ale te 70KM, a z kolei silnik JR me te 70KM, ale znowu ma inny filtr powietrza oraz pompę wtryskową. A może to jakiś wytwór naszych polskich mechaników?
Proszę o pomoc.
Na zdjęciu widać również osłonę komputera na podszybiu, ale to może ktoś tak sobie założył.
Szybkie pytanko.
Mianowicie co to za silnik?
Wiem, że auto to golf MKII ma 70KM i jest z 1990 roku. Silnik do złudzenia przypomina jednostkę 1V, ale te 70KM, a z kolei silnik JR me te 70KM, ale znowu ma inny filtr powietrza oraz pompę wtryskową. A może to jakiś wytwór naszych polskich mechaników?
Proszę o pomoc.
Na zdjęciu widać również osłonę komputera na podszybiu, ale to może ktoś tak sobie założył.
-
- Nowicjusz
Re: Zdjęcia silników w MK2
Ja mam pytanie odnośnie zdjęcia silnika 1.8 RP. Dzisiaj grzebałem w swoim i zauważyłem, że mam odpięty przewód, który nie wiem za co jest odpowiedzialny, mój ma rozwalony wtyk. Chodzi mi o ten różowy przewód na środku zdjęcia pod szybą.
- jpatryk125
- Użytkownik
Zdjęcia silników w MK2
Z takim zdjęciem z kalkulatora, to Ci nikt nic nie powie, bo najzwyczajniej w świecie nie za bardzo tu coś widać
-
- Nowicjusz
Zdjęcia silników w MK2
Zdjęcie z którego powiększyłem ten fragment jest na 1 stronie tematu, zrobiłem powiększenie żeby było wiadomo mniej więcej, o który element dokładnie mi chodzi.