Witam i pozdrawiam wszystkich vwmaniaków
Moje pytanie dotyczy tylnej wycieraczki. Wczoraj kupiliśmy golfika 4 dla mojej mamy i wszystko jest super tylko tylna wycieraczka w pierwszej pozycji dzwigni nie pracuje. W drugiej pozycji (spryskiwacz tylnej szyby) po spryskaniu szyby wycieraczka pracuje więc silniczek jest ok. Mial ktoś może podobny problem i może poradzić??
Pozdrawiam
Michał
Problem z tylną wycieraczką.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Może pasowało by zmienić czasowy sterownik wycieraczek (przekaźnik), umieszczony jest pod kierownicą, nad pedałami. Takie czarne pudełeczko z wtykami. Napisane jest na nim 377 SIEMENS.
Bartek
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Albo można jeszcze zacząc od sprawdzenia maetki prze kierce, może tam coś nie gra???
Bartek
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie prawda!!! może być 377 o ile nie ma sprysków lampionów,jak są to będzie koloru brązowego 337E chybaBartiKapi1985 pisze:Napisane jest na nim 377 SIEMENS.
witam serdecznie, mam podobny problem z niedzialajaca wycieraczka tylnej szyby w pierwszej pozycji manetki przy kierownicy..czy ktos moze pomoc albo spotkal sie z podobnym problemem??