Witam, mam małą ochote na wmątowanie w mojego Vwi elektrycznej regulacji swiateł . i niewiem od czego zacząc .. w sumie przełacznik juz mam a co z resztą ?? rady linki mile widziane .. Pozdrawiam
Na pewno wiązka drogi kolego no i silniczki ja u siebie miałem ori regulację jednej lampy bo jakiś baran wyciągnął drugi silniczek... zauważyłem dopiero jak otworzyłem plastik za lampą... Chyba nie ma fabryczne instalacji w samochodzie pod to ale mogę się mylić...
Witam,
Panowie wymieniam w swoim Golfie przednie lampy na nowe-stare już do niczego się nie nadają, znalazłem taką stronę http://sklep.wesem.pl/3/6632/o_wietleni ... _2_934_178" onclick="window.open(this.href);return false; i jestem skłony je kupić tylko nie jestem pewien czy podejdzie do nich elektryczna regulacja-taką mam fabrycznie zamontowaną z silniczkami.
Dzwoniłem do sprzedawcy i nie jest wstanie powiedzieć czy do powyższych lamp pasuje elektryczna regulacja
wszystko zależy od modelu auta niektóre miały kompletną instalacje wiąski elektrycznej do świateł regulacji i tystarczyło tylko kupić regulator i wiązke do skrzynki bezpieczników i gro