Radio BECKER VW - pytanie odnośnie kodu .!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Siema,
tak jak w temacie chciałbym zapytać znawców marki VW o radio marki BECKER zamontowane w moim mk4, a mianowicie :
Zmieniałem akumulator i po rozłączeniu klem radio rozkodowało / zakodowało się ..
Jaki kod do tego radia ? - może ktoś wie,
a druga sprawa to :
mam w tym mk4 variant silnik 1,9 TDI 101km i akumulator miał 680 Ah, a ten co kupiłem ma 640 Ah .
Czy wpływa to na pracę silnika bądź rozruch ?
tak jak w temacie chciałbym zapytać znawców marki VW o radio marki BECKER zamontowane w moim mk4, a mianowicie :
Zmieniałem akumulator i po rozłączeniu klem radio rozkodowało / zakodowało się ..
a druga sprawa to :
mam w tym mk4 variant silnik 1,9 TDI 101km i akumulator miał 680 Ah, a ten co kupiłem ma 640 Ah .
nikt Ci nie poda kodu do twojego radia to przecież nierealnekotoss pisze:Jaki kod do tego radia ? - może ktoś wie,
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
Re: Radio BECKER VW - pytanie odnośnie kodu .!
No trudno ..norek111 pisze:nikt Ci nie poda kodu do twojego radia to przecież nierealnekotoss pisze:Jaki kod do tego radia ? - może ktoś wie,
Gdzie szukać tego kodu ?
Książka serwisowa ?
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
co do aku to wiadomo że im lepszy prąd rozruchowy tym lepiej , na pracę silnika to nie wpłynie .
a co do kodu do radia to raczej bedzie ciężko żeby ktoś obcy ci go podał , raczej nie znamy , zobacz na tą stronkę
http://www.radiohelp.za.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; jak tam nie znajdziesz odpowiedzi to zostaje już tylko ściągnięcie jakiś dekoderów albo oddanie do fachowców typu elektro/ agd mechanik
a jeszcze jak masz ori radio z tego auta to zajżyj do książki serwisowej tam powinno być
a co do kodu do radia to raczej bedzie ciężko żeby ktoś obcy ci go podał , raczej nie znamy , zobacz na tą stronkę
http://www.radiohelp.za.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; jak tam nie znajdziesz odpowiedzi to zostaje już tylko ściągnięcie jakiś dekoderów albo oddanie do fachowców typu elektro/ agd mechanik
a jeszcze jak masz ori radio z tego auta to zajżyj do książki serwisowej tam powinno być
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
w serwisie VW podadzą ale jeśli radio kradzione i rejestrowane to wtopa totalnakotoss pisze:Gdzie szukać tego kodu ?
szukaj może masz w papierach od auta.
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
Dziś auto pojechało do mechanika, bo nawet nie miał siły obrócić silnikiem .
Prawdopodobnie tulejka na rozruszniku jest do
Prawdopodobnie tulejka na rozruszniku jest do
Re: Radio BECKER VW - pytanie odnośnie kodu .!
Jak podasz dane tego radia (model i numer seryjny z obudowy radia) to wygeneruję ci ten kod.kotoss pisze:Siema,
a druga sprawa to :
Kody do radia: Seat, Skoda, Audi, VW, Opel, Ford, Renault i inne,
również odczyt kodów z pamięci EEPROM.
również odczyt kodów z pamięci EEPROM.