problem z licznikiem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
problem z licznikiem
witam mam problem tego typu ze po zapaleniu auta i wlaczeniu swiatel kasuje mi sie licznik i obrotomierz spada do zera po czym wraca na obroty na jakich jest auto dzieje sie to szczegolnie rano lub jak auto postoi dluzej i tylko po zapoaleniu auta probowalem wlaczac swiatla podczas jazdy po uruchomienu auta i zauwazylem ze poprostu calkowicie licznik tracui prad bo wszystkie wskazowki spadaja do zera i podnosza sie na swoja pozycje co to moze byc bylem u elektryka stawia na zimny lut w liczniku lub xenon ale przetwornice sa cyfrowe wiec raczej nie powinno sie tak dziac pomozcie!!!
auto powinno miec uziemienie
- LoLs
- Forum Master
- Auto: bmw
- Kontakt:
problem z licznikiem
ja miałem tak ze po odpaleniu mi licznika całkiem się wyłączał miałem spory spadek napięcia tak wykazał vag u mnie padł regulator napięcia w alternatorze
[URL=https://meettomy.site]Sexy Womans in your town[/URL]
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
problem z licznikiem
Połączenia zasilań: więc na alternatorze, rozruszniku, klemach, trzymanie się przewodów w klemie! (czasem pomijane), masy, konektory w skrzynce bezpieczników z dużymi czerwonymi przewodami. "Normalka", niestety.
problem z licznikiem
temat ogarnolem okazalo sie ze licznik jakis dzieciol polutowal i mial zimne luty juz ogarnolem wszystko dzieki
auto powinno miec uziemienie