kierunkowskazy nie działaja
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam koledzy,czy wie ktoś z Was co może być przyczyną że kierunkowskazy po przełączeniu manetką nie przerywają tylko świecą się światłem ciągłym,tyczy się to obu stron jak i świateł awaryjnych
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
To już chyba awaria przerywacza wbudowanego we włącznik awaryjnych. Pewną możliwością jest też poluzowanie wtyku w manetkach.
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tomala4, wymieniaj włącznik od awaryjnych bo tam jest przekaźnik który najwyraźniej powiedział papa koszt ok 70 zł nówka ori nie kupuj używek bo padną znowu...
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Nowy ori też padnie tylko dłużej podziała niż ori używka zapewne Najważniejsze, to nie kupuj zamiennika.
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
guziolek pisze:Nowy ori też padnie tylko dłużej podziała niż ori używka zapewne Najważniejsze, to nie kupuj zamiennika.
o to mi chodziło ale zapach nowych teili = bezcennykiss pisze:za 10 lat bardzo możliwe że tak
na szrocie wołają nawet po 50 za ten przelacznik więc nie ma sensu bawic się w używkę bądź zamiennik
Miałem ten problem, po wymianie wyłącznika (awaryjnych), wszystko wróciło do normy. Stary wytrzymał 10lat więc wymieniłem na oryginał. Osobiście odradzam używki. pozdro.