podłączenie wtrysku rozruchowego[do usuniecia]
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
podłączenie wtrysku rozruchowego[do usuniecia]
witam. potrzebuje najlepiej jakies zdjecie jak jest podlaczony wtrysk rozruchowy w kjecie. u mnie brakuje wtyczki od tego,nigdy nie grzebalem przy tym i chodzilo a od jakiegos czasu nie moge go odpalic na benzynie, czytalem ze bez wtyczki nie zatrybi,jesli jest jakis inny patent na to to prosze pomoc,pozdro
1.9 ben z audi 80 b3 .
1.9 ben z audi 80 b3 .
Ostatnio zmieniony pn paź 24, 2011 10:21 przez Młody90, łącznie zmieniany 1 raz.
podłączenie wtrysku rozruchowego
stonefree, i mowisz ze przy sprawnym wtrysku musi zatrybić ? . wtrysk mozna sprawdzic probnikiem przy wlaczonym zaplonie? . pozdro
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
miernik do wtyczki i włączyć rozrusznik na zimnym silniku.Młody90 pisze:mozna sprawdzic probnikiem przy wlaczonym zaplonie
stonefree, znaczy mowisz ze miernik podpiac pod wtrysk? bo wtyczki do wtrysku nie mam. dlatego pisalem wyzej czy da rade jakis patent zrobic. pozdro
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Ale kable masz, tak? Może znajdziesz na szrocie wtykę, ewentualnie serwis VW. A może to http://allegro.pl/wtyczka-wtryskiwacza- ... 85761.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?
stonefree, no wlasnie chodzi o to ze nie mam kabli,moze gdzies jest w starej instalacji, a jesli zrobie tak jak pisales wyzej i podlacze to moze dzialac?
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Powinno. Dla wszystkiego sprawdź to w schemacie instalacji, trzeba poszukać.