Zamiana lamp hella h4 na projectory.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam!
Proszę o poradę. Mam zamiar wymienić lampy w swoim mk3 z hella żarówki H4 na projektory.
Czy wie ktoś jak ma się sprawa z podłączeniem tychże lamp, chodzi mi czy kostki pasują i czy trzeba coś przerabiać z krótkimi/długimi.
Proszę o poradę. Mam zamiar wymienić lampy w swoim mk3 z hella żarówki H4 na projektory.
Czy wie ktoś jak ma się sprawa z podłączeniem tychże lamp, chodzi mi czy kostki pasują i czy trzeba coś przerabiać z krótkimi/długimi.
hubi-1992
Zamiana lamp hella h4 na projectory. PILNE
O ile zakupujesz nowe, w używkach mało kto daje przejściówki. Jeśli masz lampy na H4 i na półokrągłym wtyku (nie prostokątnym) nic nie musisz przerabiać - u mnie w CL z 94 na H4 wtyki były już półokrągłe.
Co do przeróbki z długimi - jak zamontujesz tak jak masz teraz to po włączeniu długich krótkie gasną, jak temu zaradzić - podpowiedź - zworka. Co i jak-forumowa szukajka
Co do przeróbki z długimi - jak zamontujesz tak jak masz teraz to po włączeniu długich krótkie gasną, jak temu zaradzić - podpowiedź - zworka. Co i jak-forumowa szukajka
Zamiana lamp hella h4 na projectory. PILNE
jak kupi nowe to zworke będzie miał w zestawie
MK3 ADZ->AGU
Jeszcze takie małe pytanie.
Ilu watowe żarówki h1 mają się znaleźć w tych projektorach??
Bo mam 55 i 1000watt??
Ilu watowe żarówki h1 mają się znaleźć w tych projektorach??
Bo mam 55 i 1000watt??
hubi-1992
100 wat są nielegalne i projektory popłyną.
Jedynie 55W, no chyba że chcesz dołączyć do wieśtuningu, to obowiązkowo 100 W i super niebieskie muszą być.
Jedynie 55W, no chyba że chcesz dołączyć do wieśtuningu, to obowiązkowo 100 W i super niebieskie muszą być.