zegary z mk4 i bledne wskazania paliwa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Mam zlozone zegary z golfa mk4 i wskaznik poziomu paliwa pokazuje zle i na odwrot. czy ktos moze mi doradzic co zrobic zeby wskazania paliwa byly poprawne?
Z gory dziekuje
Mam zlozone zegary z golfa mk4 i wskaznik poziomu paliwa pokazuje zle i na odwrot. czy ktos moze mi doradzic co zrobic zeby wskazania paliwa byly poprawne?
Z gory dziekuje
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Zalozyc plywaka od mk4.
Mozna bawic sie w obrobke wsadu licznika ale musialbys miec dostep do programatora, tacho lub commandera.
Mozna bawic sie w obrobke wsadu licznika ale musialbys miec dostep do programatora, tacho lub commandera.
aha a nieda sie zmodyfikowac plywak z mk3 czy trzeba miec z mk4 i jak zamontowac ten z mk4
- Andrzej4286
- TYLKO VW
dawi19, poczytaj te tematy http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=82954" onclick="window.open(this.href);return false; http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=1823" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
hejka poczytalem ten tmeat i tak:
1. przeiecie plywaka nic niepomoglo.
2. przelutowanie polaryzacji niedziala poprawnie.
prosze o dalsza pomoc
1. przeiecie plywaka nic niepomoglo.
2. przelutowanie polaryzacji niedziala poprawnie.
prosze o dalsza pomoc
Hej chcialbym sie spytac czy jak zakupie czujnik poziomu paliwa z golfa IV bez plywaka i przeloze do mojej pompy to bd pokazywac prawidlowo?
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
ja założyłem licznik z audi, pływak z audi działa jak powinno. nie ma co kombinować, wyginać starego tylko zakładać ori i spokój.
ale to zalozyles cala pompe od audi z plywakiem czy tylko sam plywak i ta plytke?