2 problemy Nawiew i obrotomierz
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam zakupiłem golfa 3 1.6 rocznik 93.
napotkałem 2 problemy
1. Nawiew:
Działa tylko na pozycji 2 i 4 nie przeszkadzałoby mi to tak bardzo jakby nie to, że prawie w ogóle nie dmucha. ale słychać, że się kręci wentylator na 2 pozycji trochę słychać a na 4 już o wile głośniej ale nie dmucha. Dodam, że na 1 i na 3 pozycji w ogóle nie działa.
2. Obrotomierz
Po prze kluczeniu stacyjki do zapłonu od razu wskakuje na około 2600 obrotów a po odpaleniu 3100 i pod czas jazdy obroty rosną od tych 3100 (jakby to był punkt 0)
napotkałem 2 problemy
1. Nawiew:
Działa tylko na pozycji 2 i 4 nie przeszkadzałoby mi to tak bardzo jakby nie to, że prawie w ogóle nie dmucha. ale słychać, że się kręci wentylator na 2 pozycji trochę słychać a na 4 już o wile głośniej ale nie dmucha. Dodam, że na 1 i na 3 pozycji w ogóle nie działa.
2. Obrotomierz
Po prze kluczeniu stacyjki do zapłonu od razu wskakuje na około 2600 obrotów a po odpaleniu 3100 i pod czas jazdy obroty rosną od tych 3100 (jakby to był punkt 0)
jak docisnęłam do teraz na 3 biegu również działa. ale dmucha jakby chciał a nie mógł czyli prawie w ogóle na każdym biegu. ale kierunek nawiewu działa czy na szybę czy na nogi
Już działa siła nawiewu (1,2,3,4) ale prawie w ogóle nie dmucha przez kratki
- Konrraadoo
- grupa sandomierska
Działa jeżeli chodzi o to czy mogę zamknąć nawiew w kratkach
i słabo wieje na każdej opcji (nogi, szybę, i na siebie)
i słabo wieje na każdej opcji (nogi, szybę, i na siebie)