Niech mi ktoś coś porawdzi.. I czy to prawda, że jak sie podłącza kompa to odpowiedzialność wystrzelenia poduszek spada na mnie ?
Z góry dzięki za odpowiedź..
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Niech Ci "fachowiec" wyjaśni co to znaczy "odrzuca". Nie widzi żadnego sterownika czy tylko sterownika poduszek (uszkodzony lub wiązka przerywa)? Napisz jakim programem próbuje skanować (starszych aut możesz sprawdzić nowymi interfejsami, które mają tylko CAN).Wajduś pisze:Nie dało się podpiąć Borówki pod kompa gdyż elektryk stwierdził, że komputer samochodu odrzuca jego oprogramowanie
Duuużo VAG'ów skanowałem i jak na razie w żadnym poduszki nie strzeliły przy podłączeniu komputera.Wajduś pisze: I czy to prawda, że jak sie podłącza kompa to odpowiedzialność wystrzelenia poduszek spada na mnie ?
Lepiej zaklejWajduś pisze:odepnę kontrolkę i nie będzie wkurzać
to fachowiec doedzio pisze:Dlaczego fachowiec do,może źle podpięte radio albo sensor uszkodzony,
Z tym panem się zgadzam, w swoim mk4 miałem podobną sytuację. Znajomy mi to sprawdził z wioski obok, najpierw kompem ale komp mu coś na początku nie wykrył ale potem mu wykryło za którymś razem. Czaił o co chodzi i miernikiem sprawdzał. Nie jest to fachowiec ale usterkę naprawił.grg474 pisze: to fachowiec dobo nie sprawdził miernikiem - fachowiec co umie tylko podpiać kabelek i powiedzieć że brak komunikacji to nie fachowiec
daj na PW.dokładniejsze dane ,jak gdzieś niedaleko to podjedziesz do mnie ,zrobie bez problemowo.Wajduś pisze:ja z kujawsko pomorskiego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości