wiazka i licznik mfa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wiazka i licznik mfa
Witam caly dzien dzis walczylek z licznikiem i wiazka mfa.Otóz zakupilem na szrocie wiazke pod mfa z passata gt , moja wiazka nie obsluguje mfa . No wiec załozyłem wszystko pieknie i nic zero reakcji nic nie dzialalao tylko zegarek a funkcji mfa nie dalo sie zmieniac. Wziąlem ten licznik i podłączyłem do kumpla mk3 i dzialal az milo podmienilismy nawet wiazki u niego wszystko ok , u mnie nawet na jego wiązce nie działało. Co moze byc przyczyną cos ze skrzynka bezpieczników? licznik na jedna wtyke prosze o pomoci pozdrawiam
wiazka i licznik mfa
MFA jest sterowana masa zobacz czy jakiś przewód ma masę chodzi o wiązkę którą idzie do manetki szczegółowo nie pamiętam jaki kabel powinien mieć masę bo to dawno temu robiłem możną też na krótko sprawdzić podając masę zwykłym kablem na przewody w kostce od manetki powinny się zmieniać funkcje
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
wiazka i licznik mfa
Ok zobaczę jutro ale wydaje mi się ze wina jest coś w skrzynce bezpieczników skoro licznik u kolegi działa a u mnie nic tylko kontrolka od długich i zegarek
wiazka i licznik mfa
Dziś kupiłem druga skrzynkę bezpieczników i to samo na wiązce od mfa nic nie działa tylko zegarek natomiast na oryginalnej wiązce bez mfa działają zegary. Wiec wychodzi na to ze licznik mfa jest uszkodzony. Ale podlaczalem he w golfie 3 i działały . Także nie wiem
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
wiazka i licznik mfa
A czy aby na pewno da sie spiac bebechy z passka do mk2?...(oczywiscie bez wiekszej rzezby w brazie).
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
wiazka i licznik mfa
Tego nie rozumie licznik z mkII podłączony w mkIII?Kiki6210 pisze: Ale podłączałem he w golfie 3 i działały
Jak masz mkII lepiej było dołożyć przewody we wtyczce jak nie masz wiązki MFA z mkII. Ta z Passata może ma zmienioną kolejność przewodów, sprawdziłeś na schematach czy tak samo idą przewody z Twoją wiązką bez MFA?
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
wiazka i licznik mfa
Podłączyłem w golfie 3 bo chciałem sprawdzić czy działa bo wiązka ta sama. Ta od pasata porównałem z moja oryginalna bez mfa i są tak samo przewody jak w mojej. Stawiam na licznik bo ani na tej ani na drugiej nie działa. a w mk3 jak na źle wszystko działało.