Witam mam taki maly problem.ktory potrafi irytowac. Otoz gdy wlaczam kierunkowskaz nie pojawia mi sie na zegarze ikonka w ktorym kierunku jest przechylona dzwigienka to samo jest na awaryjnych. Wszystkie inne kontrolki dzialaja. Sprawdzane na trzech licznikach i na zadnym nie dzialaja. Dodam ze nie swieca mi sie przyciski od elektryczych szyb z wyjatkiem strony od kierowcy, moze ma to jakis zwiazek ze soba. Prosze o jakies rady co z tym zrobic.
Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
Brak ikon kierunku na zegarach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Radzio0018
- Użytkownik
Odp: Brak ikon kierunku na zegarach
Fakt dalem plame chodzi o golfa mk3 cl. Co do wiekszej ilosci informacji to trudno mi cokolwiek powiedziec bo sam malo wiem.
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
W Golfie 3 są osobne przewody ze skrzynki bezpieczników prosto do licznika - dla lewej strzałki i dla prawej też. Więc wtyk w skrzynce lub wtyk w liczniku.Raczej nie przewody, bo stopiłyby się oba?
Odp: Brak ikon kierunku na zegarach
Wtuk w liczniku odpada raczej bo jak pisalem byly rozne liczniki juz sprawdzane . A mozesz mi kolego podpowiedziec gdzie mniej wiecej szukac tych wtykow w skrzynce ?
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Hmmm.
Jest jeszcze złączka dwutorowa za skrzynką bezpieczników, nigdy nie przysparza kłopotów ale kto wie?
Czarno-biały zmienia się w niej w brązowo-biały a czarno-zielony w zielony - i po tym ją poznać.
Jest jeszcze złączka dwutorowa za skrzynką bezpieczników, nigdy nie przysparza kłopotów ale kto wie?
Czarno-biały zmienia się w niej w brązowo-biały a czarno-zielony w zielony - i po tym ją poznać.