Błąd 1312 ???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Błąd 1312 ???
Odebrałem dziś auto wszystko śmiga jak trzeba ,problemem który powodował takie rzeczy był luzny pin we wtyczce od ECU .Wracając do tego sterownika AIRBAG ,czy mogę założyć sterownik o numerach 6Q0909605 B??? albo inny jakiś sterownik oczywiście z auto które ma taka samą liczbę poduszek i nie był po wypadku czy będą jakieś problemy czy musi być taki jak mój uszkodzony 6Q0909605A.
- VW krzychu
- Mały gagatek
- Kontakt:
Błąd 1312 ???
Pisałem powyżej, "postaw na nogi" ten sensor który masz, dasz inny sensor, to za chwilę będą pytania, że nie widzi bocznych czujników itp...
DigiTech Katowice-> PROMOCJA na CHIPTUNING
autoelektronika, diagnostyka, chiptuning, hamownia obciążeniowa, DPF/FAP deaktywacja
autoelektronika, diagnostyka, chiptuning, hamownia obciążeniowa, DPF/FAP deaktywacja
- Grzegorzxxx
- Nowicjusz
- Kontakt:
Błąd 1312 ???
Witam,
Dołączę się do tematu też wyskakują mi błędy poduszek przy sterowniku Controller: 6Q0 909 605 A
Component: 02 AIRBAG VW5 0003
Coding: 12338
Wiem że nie wolno go odczytywać Vagie'm ale zrobił to już poprzedni właściciel. Mam pytanie ponieważ kupiłem VAG COMMANDER 3.6 EEPROM K+CAN, i według sprzedawcy on obsługuje ten model sterownika AirBag. A ja nie mogę się nim połączyć, interfejs ogólnie łączy się z innymi instrumentami jednak z 6Q0 909 605 A nic a nic, być może zły rodzaj połączenia wybieram. Czy ktoś to przerabiał? Może poprostu coś źle robię. Raczej nie występował błąd 1312 ??? a Vag odczytywał błędy ze sterownika :/ Pozdrawiam
Dołączę się do tematu też wyskakują mi błędy poduszek przy sterowniku Controller: 6Q0 909 605 A
Component: 02 AIRBAG VW5 0003
Coding: 12338
Wiem że nie wolno go odczytywać Vagie'm ale zrobił to już poprzedni właściciel. Mam pytanie ponieważ kupiłem VAG COMMANDER 3.6 EEPROM K+CAN, i według sprzedawcy on obsługuje ten model sterownika AirBag. A ja nie mogę się nim połączyć, interfejs ogólnie łączy się z innymi instrumentami jednak z 6Q0 909 605 A nic a nic, być może zły rodzaj połączenia wybieram. Czy ktoś to przerabiał? Może poprostu coś źle robię. Raczej nie występował błąd 1312 ??? a Vag odczytywał błędy ze sterownika :/ Pozdrawiam
Grzegorz
- Grzegorzxxx
- Nowicjusz
- Kontakt:
Błąd 1312 ???
Ok, nie wiem dlaczego ale mimo iż się z nim nie połączyłem błąd został wykasowany więc temat zamknięty, może błędy się nie powtórzą
Grzegorz