problem, wariujące kontrolki po przekręceniu kluczyka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam serdecznie , mam problem , pojechałem kilka minut temu do sklepu i jak ponownie wsiadłem do auta i przekręciłem kluczyk , wszystkie kontrolki zaczęły wariować , drzwi same zamykać i otwierać , próbowałem kilka razy przekręcać kluczyk w stacyjce i było dalej to samo , po trzech minutach spróbowałem znowu i tak jakby wszystko wróciło do normy , może ktoś wie co może być ?
stacyjka?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Lub coś z aku , posprawdzaj przewody od aku , może gdzieś brakowac dobrego styku
Aku raczej wporządku , sprawdzony wczoraj, dopiero wróciłem z pracy i poszedłem do gaarażu sprawdzić czy odpali , odpalił ale po przekręceniu kluczyka jest taki dźwięk jakby puknięcie pod kierownicą , może jakiś przekaźnik robi zwarcie? Jakis czas temu wymieniałem przekaźniki 109 i 377 może one , poźniej sprawdzę , a jest sposób żeby sprawdzić stacyjkę czy jest ok? Dziękuje za pomoc
Trochę czasu minęło, wymieniłem akumulator i wszystko od tamtego czasu jest OK