podświetlenie aktualnego biegu - automat
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, mam mały problemik. Otóż podświetla się normalnie pasek P R N D 3 2 1 lecz gdy zapnę jakiś bieg to lampka od tego biegu albo się mocniej zapali albo nie...Gdy ruszę minimalnie dżwignią zmiany biegów to światełko aktualnego biegu zapali się mocniej a za chwilę jak puknę lekko wajchę - potrafi zniknąć i tak w kółko - jakby ta żaróweczka od aktualnego załączonego biegu nie zawsze łączyła, jak to naprawić ? pozdrawiam
Zegary z pół czy pełnym fis ? w nich nie ma żaróweczek - tak są diody ....
ale zmieniając temat --- piszesz ,że jak ruszysz gałką to jest lepiej ... szukałbym więc przewodów idących do niej bo albo coś jest przetarte , albo słaba masa ,,,
ale zmieniając temat --- piszesz ,że jak ruszysz gałką to jest lepiej ... szukałbym więc przewodów idących do niej bo albo coś jest przetarte , albo słaba masa ,,,
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Re: podświetlenie aktualnego biegu - automat
nie chodzi mi o deską rozdzielczą (tam wszystko ok) tylko od dzwigni zmiany biegów...jak dostać się do niej, jak rozebrać zacząwszy od srebrnej maskownicy by dostać się do diód lub żaróweczek-bo tam chyba tkwi problem...pozdroHaki pisze:Zegary z pół czy pełnym fis ? w nich nie ma żaróweczek - tak są diody ....
Ja bym chyba zaczął od demontażu boczków z tunelu ... nie rozbierałem nigdy automata ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google