Nie gasna kierunki centralnego i alarmu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, mam taki problem ze po zaryglowaniu lub odryglowaniu dość często nie gasną kierunki, palą się wszystkie az do momentu kiedy to kilka razy wlaczy lub wylacze centalny z pilota. Alarm Meta uruchamiany z pilota, modul komfortu sprawdzalem suchy (jest pod kierownica) Gdzie szukac problemu? Moze mial ktos z Was taki dziwny przypadek.
speede,
w tym szukałbym Twojego problemu kolego ....Alarm Meta uruchamiany z pilota,
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
czyli alarm do wywalenia lub wstawienie nowego? Musze mieć pewnośc ze to alarm, jak to sprawdzić? Centralny działa ok dioda w drzwiach rygluje, syrena alarmu tez działa, jedynie te kierunki raz gasną a raz nie
dodam jeszcze 2 błędy:
00932 - Electric Window Motor: Drivers Side (V147)
62-10 - No or Incorrect Adjustment - Intermittent
00928 - Locking Module for Central Locking: Front Driver Side (F220)
27-10 - Implausible Signal - Intermittent
tu chyba mikrostyk w zamku (ponieważ oz zewnątrz nie zawsze mogę zamknąć drzwi - z centralnego)
dodam jeszcze 2 błędy:
00932 - Electric Window Motor: Drivers Side (V147)
62-10 - No or Incorrect Adjustment - Intermittent
00928 - Locking Module for Central Locking: Front Driver Side (F220)
27-10 - Implausible Signal - Intermittent
tu chyba mikrostyk w zamku (ponieważ oz zewnątrz nie zawsze mogę zamknąć drzwi - z centralnego)
speede, da się je wykasować ? czy wracają jak bumerang ? bo
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/00932" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/00932" onclick="window.open(this.href);return false;
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
da się wykasować i wracają jak bumerang zastawiałem się nad modułem komfortu i wymianie przekaźników w tym module.
kiedyś naprawiałem okno po padłą linka może coś od tego te błędy. Raczej chciałbym naprawić te kierunki miałem sytuację ze podczas jazdy się zapaliły