Golf mk IV problem z alarmem....
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam.
Nie moglem znalezc podobnego tematu wiec zaczołem nowy.
A wiec problem lezy w tym mam golfika mk4 i od pewnego czasu zauwazylem ze na parkingu w pracy jedna dziewczyna otwierajac swojego Seata Leona
otwiera jednoczesnie i mojego golfa i tak mam teraz codziennie ze jak otwiera ona swoj samochod to otwiera i moj.
Dlaczego tak sie dzieje co sie porobiło nie tak? to u mnie jest problem w aucie czy u niej w pilocie??? jak to naprawic??
Dodam jeszcze ze ona zamknac mojego nie moze tylko otwiera...
Nie moglem znalezc podobnego tematu wiec zaczołem nowy.
A wiec problem lezy w tym mam golfika mk4 i od pewnego czasu zauwazylem ze na parkingu w pracy jedna dziewczyna otwierajac swojego Seata Leona
otwiera jednoczesnie i mojego golfa i tak mam teraz codziennie ze jak otwiera ona swoj samochod to otwiera i moj.
Dlaczego tak sie dzieje co sie porobiło nie tak? to u mnie jest problem w aucie czy u niej w pilocie??? jak to naprawic??
Dodam jeszcze ze ona zamknac mojego nie moze tylko otwiera...
-
- Nowicjusz
wystarczy skasować nauczone piloty i nauczyć twój
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Nowicjusz
jak skasujesz wszystkie to chyba jasne, że twój też nie będzie działać
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
-
- Nowicjusz
Ja rozumiem tylko chodzi mi o to czemu mam kasowac swoje skoro te klucze sa do mojego auta prawidlowe.
Posłuchaj rad i skasuj zaprogramowane obecnie, a później jeszcze raz zakoduj. Po tej "operacji" problem zniknie.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Re: Golf mk IV problem z alarmem....
równie dobrze dziewczyna od Leona może powiedzieć że jej pilot działa prawidłowo...jakby nie było, problem masz Tyemilek1133 pisze:Ja rozumiem tylko chodzi mi o to czemu mam kasowac swoje skoro te klucze sa do mojego auta prawidlowe.
-
- Nowicjusz
A mam takie małe pytanko do was:
czy jest ktos z was w stanie mi powiedziec po numerku modulu komfortu czy obsługuje domykanie i otwieranie szyb z pilota?
czy jest ktos z was w stanie mi powiedziec po numerku modulu komfortu czy obsługuje domykanie i otwieranie szyb z pilota?
-
- Nowicjusz
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
jesli obsługuje pilota to domykanie i otwieranie szyb z niego takze
nie pisz posta pod postem
nie pisz posta pod postem
-