Witam,
mam taki problem że próbuje odczytać PIN kablem KKL od Viakena i VAG Tacho wgl się nie chcę połączyć (not connected) mimo że VAG COM i VAG Commander działają prawidłowo (chyba że są inne stery do tego i muszę nadpisać te wcześniejsze). Ale za to gdy próbuje VAG Commanderem trwa to 30 minut i ciągle wyszukuję (po ustawieniu zgodności z XP wcześniej wgl nie szukało tylko się zawieszało). Mój licznik to 1J0 920 825A Motometer B00 a wcześniej miałem 1J0 920 802 Motometer B00.
I moje pytanie, mam czekać aż VAG Commander coś znajdzie po kilku godzinach? Czy jest jakiś inny sposób? A czytałem inne wątki i widziałem tylko problemy z licznikami Motometer a VDO był okej ale już jest zakupiony, a nie chciałbym płacić komuś jak można to zrobić samemu, dodam że przebywam obecnie w Gdańsku (może ktoś ma blisko).
Odczyt PIN z licznika Motometer
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Odczyt PIN z licznika Motometer
Ok temat do zamknięcia. Po prawie 2 godzinach PIN złamany programem VAG K+ CAN COMMANDER. Dzięki Aligator30 za utwierdzenie mnie w tym żebym czekał