Witam, mam następujący problem z Golfem V mianowicie jak zamykam drzwi samochodu pilotem nie daje mi sygnału kierunkowskazami i zauważyłem, że nie zamyka mi całej prawej strony drzwi tzn przednich i tylnych. Lewą stronę i klapę zamyka prawidłowo.
Co może być tego przyczyna zaznaczam, że ta sytuacja ma miejsce po podłączeniu nowego akumulatora.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam
Nie zamyka mi prawych drzwi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Nie zamyka mi prawych drzwi
Na początek zamknij drzwi od kierowcy kluczykiem zobacz czy wszystkie drzwi się zamknęły jeśli tak wszystko powinno wrócić do normy ,jeśli nie jeszcze raz odłącz akumulator i po chwili podłącz ponownie i pierwsze zamknij auto kluczykiem dopiero potem próbuj z pilota
-
- Nowicjusz
Re: Nie zamyka mi prawych drzwi
Dziękuję za zainteresowanie tematem, jednak te rady nie przyniosły skutku. Chciałem jeszcze napisać, że nie działają w tych drzwiach ani elektryczne szyby ani lusterko w drzwiach od pasażera.
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr cze 22, 2016 08:13 przez gregory212, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Re: Nie zamyka mi prawych drzwi
Witam,
Panowie problem rozwiązany, jeśli ktoś będzie miał podobny problem to niech odłączy akumulator na całą noc i rano niech go podłączy. U mnie wszystko wróciło do normy, wszystko działa jak należy.
Pozdrawiam
Panowie problem rozwiązany, jeśli ktoś będzie miał podobny problem to niech odłączy akumulator na całą noc i rano niech go podłączy. U mnie wszystko wróciło do normy, wszystko działa jak należy.
Pozdrawiam