Witam
Mam okazję kupić licznik :
http://allegro.pl/show_item.php?item=6291547690" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam golfa 4 1.9tdi alh 90 km bez FIS w aucie mam licznik 1J0 920 802E w aucie mam can
Pytania:
Czy podejdzie mi ten licznik do mojego auta
Czy da radę ogarnąć z tym obrotomierzem podobno jest licznik od benzyny więc czy da radę przerobić na diesla? I czy ktoś by pomógł mi wrazie kupna
Czy ktoś pomoglby mi ogarnąć te wsady
Z góry dziękuję za odpowiedź
Licznik brać?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Licznik brać?
Są za i przeciw. Fakt tarczki z bory są, immo3 jest, za to wyświetlacz jest w średnim stanie.
Osobiście bym nie wziął.
Wsad nie bedzie problemem, jezeli dysponujesz odpowiednim kablem.
Pytanie czy tobie to naprawdę pasuje?
Mozesz zrobic tak jak wlasciciel tego licznika. Kupić licznik Full Fis z angola, poszukać golasa bory immo3 i zamykając się w podobnej kwocie mieć o wiele lepszy wyświetlacz. Oczywiście wymaga to czasu, chęci i wytrwałości w poszukiwaniach.
Osobiście bym nie wziął.
Wsad nie bedzie problemem, jezeli dysponujesz odpowiednim kablem.
Pytanie czy tobie to naprawdę pasuje?
Mozesz zrobic tak jak wlasciciel tego licznika. Kupić licznik Full Fis z angola, poszukać golasa bory immo3 i zamykając się w podobnej kwocie mieć o wiele lepszy wyświetlacz. Oczywiście wymaga to czasu, chęci i wytrwałości w poszukiwaniach.
Kupię: -nakładki na pedały audi TT,
-
- Nowicjusz
Licznik brać?
Myślę że dużo bawienia i gromadzenia części na które niestety nie mam czasu dlatego zdecydowanie wygodniejsza będzie ta opcja a z wyświetlaczem z czasem się może nowy wlozy jak ten będzie razil
Dzięki wziąłem pod uwagę
Dzięki wziąłem pod uwagę