FIS - nie widac nic
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
FIS - nie widac nic
Witam
Jak naprawić FISa w Golfie IV ? Nic na nim nie widać po chwili jazdy samochodem
Jak naprawić FISa w Golfie IV ? Nic na nim nie widać po chwili jazdy samochodem
bzium...
FIS - nie widac nic
Samego fisa czy całego licznika? FIS jest wczepiany w płytkę czy lutowany?
bzium...
Re: FIS - nie widac nic
Wyświetlacza. Jak kupisz używany licznik może być to samo.
Wyświetlacz jest lutowany. Bez Hot-Aira ciężka sprawa, ale się da.
Wyświetlacz jest lutowany. Bez Hot-Aira ciężka sprawa, ale się da.
zadzwoń do http://www.olx.pl/oferta/regeneracja-os ... 4ceed5db33" onclick="window.open(this.href);return false;
pytaj o fis.
pytaj o fis.
FIS - nie widac nic
Podany link nie ma nic wspólnego z naprawą fis-a...Nie da sie na dłuższą metę naprawić wyswietlacza -są "magicy"podwyższający napięcie na zasilanie co daje na krótko jakieś efekty.Tylko wymiana na nowy !!
FIS - nie widac nic
Odświeżę temat. Mam 1/2 fisa, jest możliwość wyciągnięcia go i wsadzenie full fisa ?
bzium...
Jest możliwość wymiany licznika na full fis...samego wyświetlacza nieQpencjusz pisze:Odświeżę temat. Mam 1/2 fisa, jest możliwość wyciągnięcia go i wsadzenie full fisa ?
- Jaroslaw.b
- Użytkownik
FIS - nie widac nic
teraz w okresie zimowym jest wysyp takich liczników. Dlaczego? bo gdy jest zimno to wyświetlacze pięknie świecą! a jak się rozgrzeje w aucie to kaplica
czym się kierować? ciężko mi powiedzieć. jak bym szukał sobie to szukałbym z golfa/bory z tarczami SE (sport edition(patrz u mnie jak nie wiesz)) z jak najniższą ceną, bo w 80-90% liczników owy wyświetlacz będzie do wymiany. a to przygasający, albo martwe linie.. Swoje przeżyły. nic nie jest wieczne.
Liczniki z passata b5/b5fl pasują, trzeba zmienić obudowy i wsad.
Generalnie - temat wałkowany dziesiątki razy. szukajcie a znajdziecie
czym się kierować? ciężko mi powiedzieć. jak bym szukał sobie to szukałbym z golfa/bory z tarczami SE (sport edition(patrz u mnie jak nie wiesz)) z jak najniższą ceną, bo w 80-90% liczników owy wyświetlacz będzie do wymiany. a to przygasający, albo martwe linie.. Swoje przeżyły. nic nie jest wieczne.
Liczniki z passata b5/b5fl pasują, trzeba zmienić obudowy i wsad.
Generalnie - temat wałkowany dziesiątki razy. szukajcie a znajdziecie
-
- Forum Master
FIS - nie widac nic
Rozumem, trzeba mieć świadomość jak kolega wyżej napisał, ze wszystkie fisy są uszkodzone w większym lub mniejszym stopniu. Za chwile te liczniki będą pełnoletnie, więc siłą rzeczy bledną, a w lecie jest masakra nic nie widać. I nie sugeruj się zdjęciami np. w akcji licznik podłączony na stole pięknie świeci wszytko widać. Poczekaj do lata jak temperatury będą bardzo wysokie co się będzie działo z wyświetlaczem.Qpencjusz pisze:Czym muszę się kierować przy wyborze takiego licznika?
Pamiętam sytuacje tu na forum, nie będę podawał nicków, ktoś kupił licznik full fis za 500zł. Oczywiście zapewnienia, że licznik w pełni sprawny, wyświetlacz w bdb stanie.
Przyszły wysokie temperatury i wyświetlacz był blady..
Moja rada, od razu kup licznik z uszkodzonym wyświetlaczem np. brak linii czy blady wyświetlacz. Kup nowy wyświetlacz i go wymień. Będziesz miał gwarancje ze licznik długo pojeździ a Ty będziesz zadowolony.